Κοινοποιήσε αυτήν τη λίστα και με άλλες δυναμικές γυναίκες στη ζωή σου και βοήθησέ τες να κάνουν εύκολα τα ψώνια τους μέσω GLAMI!

Κομψά Φορέματα

Γίνε το κέντρο της προσοχής με εντυπωσιακά φορέματα που συνδυάζουν τέλεια τον κομψό σχεδιασμό και την άνεση, χωρίς να επηρεάζουν το μηνιαίο budget σου. Είτε πρόκειται για μια χαλαρή έξοδο το Σαββατοκύριακο, για ποτό με αγαπημένα σου πρόσωπα, για μια βραδιά στο θέατρο ή ακόμη και για έναν γάμο, επέλεξε ένα βραδινό φόρεμα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα! Ο ενδυματολογικός μας οδηγός μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο στυλ για κάθε περίσταση.

Περισσότερα

Τσάντες

Μια κομψή, οικονομική και διαχρονική τσάντα θα είναι “συνοδοιπόρος” σου για πολλά χρόνια! Με μία τεράστια ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων, η εύρεση της ιδανικής τσάντας για σένα, που ενσωματώνει λειτουργικότητα και στυλ σε ένα, είναι παιχνιδάκι στο GLAMI. Ανακάλυψε συλλογές από διάσημα brands όπως Michael Kors, Guess ή Pinko, που προσφέρουν σχέδια που αποπνέουν κομψότητα και πρακτικότητα.

Περισσότερα


Δερμάτινα Μποτάκια

Αυτό το Black Friday, πέτυχε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε στυλ και άνεση επιλέγοντας ένα ζευγάρι μοντέρνα δερμάτινα μποτάκια. Κατάλληλα για τον πιο κρύο καιρό, αυτά τα μποτάκια είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε γκαρνταρόμπα, προσφέροντας ευελιξία στο ντύσιμο σου για κάθε περίσταση. Ανακάλυψε φρέσκες ιδέες για στυλιστικούς συνδυασμούς στον οδηγό μας, αναδεικνύοντας την εμφάνισή σου με μοναδικό τρόπο.

Περισσότερα

 

Κοσμήματα και Ρολόγια

Οι εκπτώσεις Black Friday αποτελούν την ιδανική περίοδο για να ανανεώσεις το στυλ σου με κοσμήματα και ρολόγια που ακτινοβολούν κομψότητα. Αγαπημένες εταιρείες όπως Tommy Hilfiger, CASIO και Michael Kors προσφέρουν εκπληκτικές προσφορές σε κοσμήματα και ρολογια για όλα τα budget. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις μια ποικιλία στυλ - από πιο κλασικά μέχρι πιο σύγχρονα κομμάτια.

Περισσότερα

 

Μάλλινα Παλτό

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, μαζί του πλησιάζουν και οι καλύτερες προσφορές Black Friday σε μάλλινα παλτό. Ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία από αγαπημένα brands, για την απόλυτη ζεστασιά και στυλ. Είτε προτιμάς all-time-classic κομμάτια, είτε κομμάτια με μια δόση μοντέρνας αισθητικής, σίγουρα θα βρεις κάτι που να ανταποκρίνεται στο γούστο σου μέσω GLAMI.

Περισσότερα