Εξερευνώντας την φθινοπωρινή κομψότητα

Ρίξε μια ματιά στα τοπ trends του φθινοπώρου/χειμώνα στο συνοπτικό μας infographic, που συγκεντρώνει τις κορυφαίες τάσεις σε βασικές κατηγορίες μόδας. Από sneakers μέχρι τσάντες, loafers και γόβες, θα σου παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των απαραίτητων κομματιών που χρειάζεσαι στη ντουλάπα σου. Πάρε έμπνευση από τα αγαπημένα χρώματα και στυλ των χρηστών μας και δημιούργησε τα πιο trendy looks αυτή τη σεζόν.

Τα στατιστικά μας, αποκαλύπτουν δημοφιλείς κατηγορίες και φίλτρα από το τελευταίο τρίμηνο. Επισημαίνουμε τα δημοφιλέστερα προϊόντα και τις πιο επιτυχημένες πωλήσεις μεταξύ των χρηστών του GLAMI, αποκαλύπτοντας τις τάσεις αγορών αυτής της σεζόν.

φθινοπωρινά trends 2023

Sneakers: Διαχρονική ευελιξία

Προετοιμάσου για την άφιξη του φθινοπώρου με διαχρονικά γυναικεία sneakers. Οι χρήστες μας φαίνεται να έχουν αδυναμία σε σχέδια που συνδυάζονται άψογα με κάθε statement κομμάτι μόδας. Από τα διαχρονικά κομψά λευκά αθλητικά παπούτσια και τα κλασικά μαύρα δερμάτινα sneakers, έως την επιπλέον γοητεία των sneakers με πλατφόρμα - υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Η παλέτα των χρωμάτων, περιλαμβάνει μονόχρωμα sneakers, με τα μπλε και τα μπεζ να πρωταγωνιστούν αλλά και με σχέδια - αμέτρητες επιλογές για την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

Περισσότερα

Τσάντες: Basic & Statement κομμάτια

Στον χώρο των αξεσουάρ, οι τσάντες δεν είναι πλέον απλά λειτουργικές αλλά και statement κομμάτι του ντυσίματός μας. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, παρατηρούμε μια εκλεπτυσμένη παλέτα χρωμάτων σε μαύρο, λευκό και πράσινο - με τοπ επιλογή τη ζεστασιά μιας καφέ τσάντας. Οι δερμάτινες τσάντες επίσης συνεχίζουν να αποτελούν κορυφαία επιλογή των χρηστών μας, καθώς ελκύουνται από τη διαχρονική κομψότητα τους. Οι τσάντες ώμου και χιαστί, διατηρώντας την ιδανική ισορροπία στυλ και λειτουργικότητας, είναι η απαραίτητη συντροφιά σε όσες λατρεύουν τη μόδα.

Περισσότερα

Loafers & μοκασίνια: Ανεπιτήδευτη κομψότητα 

Ανακάλυψε τον κόσμο της διαχρονικής κομψότητας με τα αγαπημένα μας loafers και μοκασίνια. Από κλασικά μαύρα δερμάτινα μοκασίνια με τακούνι, μέχρι άνετες επιλογές σε μπεζ και μπορντό αποχρώσεις. Είτε επιλέξεις μοντέρνα μοκασίνια με χοντρό τακούνι, είτε άνετα φλατ loafers με στρογγυλή μύτη, η συλλογή μας προσφέρει ποικιλία για κάθε προτίμησή σου. Αναβάθμισε τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου με αυτά τα κομψά και άνετα παπούτσια.

Περισσότερα

Γόβες: Chic πάντα & παντού

Ανανέωσε το στυλ σου με την εκλεκτή συλλογή μας από γόβες. Βρες τις ιδανικές επιλογές για σένα, από διαχρονικές μαύρες και καφέ δερμάτινες γόβες έως πιο τολμηρές μπλε και ασημί γόβες. Επέλεξε κομψά σχέδια σε γόβες με στρογγυλή μύτη ή πρόσθεσε μια edgy πινελιά στα look σου με ένα ζευγάρι γόβες animal print. Μπες στη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση, συνδυάζοντας τις τάσεις της μόδας με τη διαχρονική κομψότητα μέσα από ψηλοτάκουνα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Περισσότερα

 

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να εξερευνήσεις και να φροντίσεις τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα, δημιουργώντας έτσι το δικό σου στυλ με μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και μοτίβων. Αγκάλιασε τη διαχρονική γοητεία υλικών όπως το δέρμα και το πολυτελές σουέτ. Ανακάλυψε στυλ που φοριούνται εύκολα από το πρωί έως το βράδυ και κάνε κάθε σου στιγμή σε μια ζωντανή έκφραση της μοναδικής σου ταυτότητας!