Αθλητικό-chic με φλατ μποτάκια

Αυτό το στυλ συνδυάζει αβίαστα σπορ στοιχεία με κομψά κομμάτια μόδας, βασισμένα στην πρακτικότητα. Συνδυάζοντας αυτό το στυλ ρούχων με ένα ζευγάρι μποτάκια φλατ, θα μπορείς να κάνεις τις καθημερινές σου δουλειές ενώ νιώθεις όμορφα και παραμένεις μοντέρνα.

 

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ντύσιμο με ένα πιο χοντρό κολάν, ένα oversized φούτερ και ένα σπορ καπιτονέ μπουφάν, στο οποίο μπορείς να προσθέσεις μπεζ ή μποτάκια μαύρα φλατ. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα καπέλο τζόκεϋ και μια δερμάτινη τσάντα για μέγιστη άνεση.

 

Περισσότερα

 

Πλεκτό φόρεμα με μποτάκια για ένα casual ντύσιμο

Η καθημερινή μόδα έχει να κάνει με την άνεση, αλλά χωρίς να θυσιάζεις το προσωπικό σου στυλ. Ο συνδυασμός ενός απαλού πλεκτού φορέματος που φοριέται σε συνδυασμό με μποτάκια δημιουργεί μια χαλαρή αλλά μοντέρνα εμφάνιση, ιδανική για brunch, μια βόλτα με φίλους στην πόλη ή ένα γρήγορο shopping therapy.

 

Περισσότερα

 

Είναι σημαντικό να επιλέξεις το σωστό πλεκτό φόρεμα - πόνταρε σε υλικά όπως το βαμβάκι ή το μαλλί, με χαλαρό κόψιμο. Μπορείς να φορέσεις ένα τζιν ή ένα δερμάτινο μπουφάν από πάνω και να προσθέσεις ένα κομψό ζευγάρι μποτάκια με τακούνι χοντρό από τη Rieker. Αν πάλι θέλεις να είσαι πιο τολμηρή, επέλεξε Tamaris μποτάκια με γούνα, ή σε κάποιο έντονο χρώμα όπως πράσινα. Μην ξεχάσεις μια κομψή χιαστί τσάντα για να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου.

 

Κομψή αισθητική με ψηλοτάκουνα μποτάκια

Τα μποτάκια αστραγάλου με ψηλό τακούνι ή αλλιώς τα μποτάκια για καλό ντύσιμο - Όχι μόνο επιμηκύνουν το σώμα σου, αλλά προσθέτουν και μια πινελιά glam, καθιστώντας τα την τέλεια επιλογή για επίσημες περιστάσεις ή για ντυσίματα γραφείου.

 

Περισσότερα

 

Επέλεξε chic ρούχα με κλασικές σιλουέτες, όπως blazers, pencil φούστες ή bodycon φορέματα midi, μέχρι το γόνατο (ή πιο κάτω). Τα μονόχρωμα σύνολα συνεχίζουν να είναι τάση και αυτή τη σεζόν, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και πιο τολμηρούς συνδυασμούς κάνοντας colour blocking. Συνδύασε τα με μποτάκια μυτερά με τακούνι, από οικολογικό δέρμα ή σουέτ - η ενσάρκωση της πολυτέλειας. Πρόσθεσε μίνιμαλ αξεσουάρ για να δώσεις έμφαση στο look σου.

Μποτάκια Chelsea για vintage ατμόσφαιρα

Τα Chelsea boots είναι αναμφίβολα ένα διαχρονικό παπούτσι που μπορεί να προσθέσει vintage αισθητική σε κάθε σου ντύσιμο. Με κομψό και απλό σχεδιασμό, αυτά τα εμβληματικά μποτάκια συμπληρώνουν άψογα κάθε ρετρό εμφάνιση.

Εμπνεύσου από φούστες σε γραμμή Α, ίσια παντελόνια και πλισέ φορέματα. Οι ρετρό στάμπες, όπως και τα πουά και φλοράλ μοτίβα συνεχίζουν να είναι in, ενώ τα πουλόβερ ζιβάγκο προσδίδουν ένα διαχρονικό και κλασικό look. Σύνδυασέ τα με μποτάκια Chelsea μπεζ ή καφέ, κομψά γυαλιά ηλίου και μια vintage τσάντα για ένα εκλεπτυσμένο και άνετο ντύσιμο.

 

Περισσότερα

 

Όταν ξέρεις πώς να συνδυάσεις τα διαφορετικά στυλ σε μποτάκια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο μοναδικά φθινοπωρινά γυναικεία σύνολα χωρίς προσπάθεια. Μην ξεχνάς να ποντάρεις πάντα στην άνεση και να μένεις πιστή στον εαυτό σου, την προσωπικότητά σου και στο στυλ σου!