Μαγιό για σώμα αχλάδι

Εάν οι γοφοί σου είναι φαρδύτεροι από το πάνω μέρος του σώματος σου, σίγουρα έχεις σωματότυπο αχλάδι. Τα ιδανικά μαγιό για σώμα αχλάδι, είναι αυτά των δύο τεμαχίων και ειδικότερα τα μπικίνι, που θα αναδείξουν τις καμπύλες σου και θα τονίσουν την αδύνατη μέση σου. Τέτοια είναι τα απλά μπικίνι που δεν έχουν κορδόνια στα πλαϊνά ή κάποια ιδιαίτερη διακόσμηση, σε πιο σκούρα χρώματα όπως το μπλε ή το μαύρο.

Είναι σημαντικό να τραβήξεις την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος σου! Αυτό μπορείς να το πετύχεις με ένα μαγιό σετ δύο τεμαχίων, με πάνω μέρος με ενίσχυση που θα εστιάζει στο όμορφο μπούστο σου και θα του δίνει όγκο. Επίσης η στρογγυλή λαιμόκοψη κολακεύει απόλυτα. Μπορείς ακόμη να επιλέξεις μαγιό τοπ με βολάν ή με κρόσσια - θα δώσουν ισορροπία στο σώμα σου. Προτίμησε έντονα χρώματα και prints - ακόμη και στα δύο μέρη του μαγιό.

Περισσότερα

Μαγιό για μεγάλο στήθος

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν όταν έχεις μεγαλύτερο στήθος, είναι η σωστή υποστήριξη. Αναζήτησε μαγιό με ενίσχυση ή επένδυση, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχουν επιπλέον ανύψωση και υποστήριξη. Τα μαγιό push-up μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγαλύτερο στήθος. Επίσης, τα μαγιό με φαρδιές ή ρυθμιζόμενες τιράντες είναι πολύ άνετα, καθώς βοηθούν στην πιο ομοιόμορφη κατανομή του βάρους, μειώνοντας την καταπόνηση του λαιμού και των ώμων.

Περισσότερα

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις είναι το κόψιμο και το σχέδιο του μαγιό. Να επιλέγεις πάντα τοπ μαγιό με ψηλότερη λαιμόκοψη - λαιμόκοψη V ή φαρδιά λαιμόκοψη, χωρίς πολλά στολίδια και με πιο απλό σχέδιο. Για το κάτω μέρος, προτίμησε ψηλόμεσα μαγιό ή μπικίνι που προσφέρουν αρκετή κάλυψη. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις άνετα, ανεξάρτητα από το είδος του μαγιό που θα επιλέξεις.

Μαγιό για μικρό στήθος

Τα στιλ που δημιουργούν μια ψευδαίσθηση μεγαλύτερου όγκου είναι τέλεια όταν επιλέγεις μαγιό για μικρότερο στήθος. Αναζήτησε μαγιό τοπ με ενίσχυση ή ανύψωση, καθώς και με διακοσμητικά στοιχεία γύρω από το στήθος, που μπορούν να δώσουν διάσταση και να δημιουργήσουν την εντύπωση μεγαλύτερου μπούστου. Επιπλέον, μαγιό push up για μικρό στήθος μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς δημιουργούν μια θηλυκή και κομψή εμφάνιση.

Οριζόντιες ρίγες, φωτεινά μοτίβα και ζωηρά χρώματα δημιουργούν την οπτική ψευδαίσθηση ενός πιο γεμάτου μπούστου. Πειραματίσου με διαφορετικά σχέδια που συνάδουν με το προσωπικό σου στιλ και σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα.

Όσον αφορά το κάτω μέρος, οι γυναίκες με μικρό μπούστο έχουν την ευελιξία να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία στιλ. Τα ψηλόμεσα μπικίνι μπορούν να επιμηκύνουν τα πόδια σου και να κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο ισορροπημένη. Ένα μαγιό μπικίνι με κορδόνια στο πλάι μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την εφαρμογή και να προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο outfit της παραλίας.

Περισσότερα

Μαγιό για σώμα με ψωμάκια, καμπύλες ή κοιλίτσα

Είτε έχουν περάσει μερικές εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη σου, είτε δεν νιώθεις άνετα με την περιοχή γύρω από την κοιλίτσα, τα μαγιό που σμιλεύουν το σώμα μπορεί να είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να κάνεις μια ιδιαίτερη εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι. Τα μαγιό σύσφιξης θα σε βοηθήσουν να δείξεις σεβασμό και αγάπη στο σώμα σου ενώ θα σταματήσεις να σκέφτεσαι τόσο πολύ την εμφάνιση σου και θα επικεντρωθείς στις διακοπές σου.

Τα τανκίνι και τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά για αυτό, καθώς καλύπτουν περισσότερο το σώμα και δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης. Επίσης τα μαγιό plus size θα σε κάνουν να νιώσεις σέξυ, θηλυκή και με αυτοπεποίθηση καλύπτοντας όλες εκείνες τις λεπτομέρειες του σώματός σου που προτιμάς να μην τονίζεις. Αν προτιμάς ένα μαγιό δύο τεμαχίων, τσέκαρε ένα ψηλόμεσο μαγιό σετ. Διάλεξε χρώματα που τονίζουν τη σιλουέτα σου και κάνουν το δέρμα σου να ξεχωρίσει. Θα σε συμβουλεύαμε να επιμείνεις σε ένα κλασικό μαύρο μαγιό, ή μπλε, μωβ και πράσινο. Μην ξεχνάς και τα ριγέ μαγιό, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν μια οπτική ψευδαίσθηση και να σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμα πιο fit.

Περισσότερα

Μαγιό για αθλητικό σώμα

Το κλειδί εδώ είναι να επιλέξεις ένα μαγιό που θα στενεύει οπτικά τη μέση σου, προσθέτοντας περισσότερο όγκο στο πάνω και κάτω μέρος του σώματός σου. Αν επιλέξεις μαγιό δύο τεμαχίων, επέλεξε ένα μαγιό τριγωνάκι που θα ισορροπήσει τους τετράγωνους ώμους σου. Δοκίμασε ένα μαγιό με μπανέλα και ενίσχυση, στρογγυλή λαιμόκοψη και push-up εφέ. Επίσης, μαγιό με κρόσσια ή μαγιό με βολάν. Τα γεωμετρικά σχήματα και τα φλοράλ μοτίβα κολακεύουν το στήθος και προσθέτουν μια πινελιά θηλυκότητας στη συνολική εμφάνιση.

Περισσότερα

Σχετικά με το κάτω μέρος μαγιό: προτίμησε οτιδήποτε σμηλεύει τις καμπύλες σου, όπως κορδονάκια, πλαϊνούς κόμπους ή ζώνες. Τα graphic prints και πολύχρωμα στοιχεία θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή. Για ένα ολόσωμο μαγιό μπορείς να δοκιμάσεις τα monokinis που είναι σίγουρα πολύ σέξι.

Συμβουλή: Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να επιλέξεις το σωστό μέγεθος ή πώς να φροντίσεις το μαγιό σου, ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας.

Το να βρείς το τέλειο μαγιό είναι ένα μακρύ ταξίδι που περιλαμβάνει τη γνώση και την κατανόηση του σωματότυπου σου και το πώς να τονίσεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου και να ξεδιπλώσεις τη μοναδική ομορφιά σου. Όπως και να’χει, είτε έχεις μεγάλο είτε μικρό στήθος, να θυμάσαι ότι είσαι πανέμορφη και μοναδική. Και να είσαι σίγουρη πως ακολουθώντας τις συμβουλές μας, θα μπορέσεις να βρείς το τέλειο μαγιό που θα σε κάνει να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό!