Μακρύ γιλέκο – Συνδύασε το street style με την κομψότητα 

Επιθυμείς να φορέσεις ένα γιλέκο ως outerwear κομμάτι; Το χειμώνα, ακολούθησε απλώς το σύνθημα "Όσο πιο μακρύ, τόσο το καλύτερο!". Δεν υπάρχει λόγος να υποκύψεις στο κρύο με ένα κοντό γιλέκο, όταν υπάρχουν πολλές επιλογές σε μακριά γιλέκα που μπορούν να σε κρατήσουν ζεστή. Όποιο χρώμα και να επιλέξεις, ο συνδυασμός μακρύ γιλέκο, παντελόνι κουστουμιού, απλό t-shirt και μοκασίνια με πλατφόρμα θα λειτουργήσει πάντα.

 

Περισσότερα

Oversized καπιτονέ γιλέκο – Φέρε την μέγιστη άνεση στους δρόμους

Το oversized puffer γιλέκο σου επιτρέπει να υιοθετήσεις οποιοδήποτε στυλ, εξαρτάται από το προσωπικό σου γούστο. Αν προτιμάς να φοράς φούτερ και φόρμες ή κολάν κάτω από το γιλέκο, αυτό το χαλαρό στυλ μπορεί να αναβαθμιστεί με ένα πιο έντονο χρώμα - μην φοβηθείς ένα ροζ, μπλε ή κίτρινο γιλέκο! Φόρεσε το με τα αγαπημένα σου sneakers και είσαι έτοιμη.

 

Περισσότερα

Αλλά μπορείς εξίσου να φορέσεις τζιν ή μαύρο κολάν κάτω από ένα φουσκωτό γιλέκο γυναικείο με το αγαπημένο σου πουλόβερ και παρέμεινε σε βασικά χρώματα όπως μαύρο, μπεζ ή γκρι. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το σύνολο με combat boots ή ψηλές μπότες.

 

Πλεκτό Γιλέκο - Ένα κομμάτι για όλες τις περιστάσεις 

Αυτό το άνετο και παιχνιδιάρικο κομμάτι είναι ιδανικό είτε πηγαίνεις στη δουλειά είτε βγαίνεις για ένα χαλαρό απογευματινό καφέ. Οι επιλογές είναι σχεδόν άπειρες - από λεπτά πλεκτά γιλέκα, χοντρά μάλλινα γιλέκα ή γιλέκα με μοτίβο πλεξούδες.

Ένας ασφαλής τρόπος είναι να φορέσεις ένα πλεκτό γιλέκο με ένα απλό oversized πουκάμισο και τζιν ή υφασμάτινο μαύρο παντελόνι. Και το καλύτερο; Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις ένα πλεκτό γιλέκο με ένα φόρεμα! Βάλε το αγαπημένο σου φλοράλ φόρεμα, ρίξε ένα μπεζ γιλέκο γυναικείο από πάνω και ολοκλήρωσε το look με ψηλές μπότες.

 

Περισσότερα

Γούνινο γιλέκο - Για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις

Είδαμε πως το teddy μπουφάν έχει βρεθεί ήδη στα τοπ trends, και είμαστε σίγουροι ότι ήρθε η σειρά του γούνινου γιλέκου! Είναι εύκολο να το ταιριάξεις με βασικά κομμάτια, αλλά σίγουρα δεν θα πάρεις ένα mainstream αποτέλεσμα. Αντίθετα! Θα βρεις αυτό chunky γούνινα γιλέκα κυρίως σε μαύρο ή καφέ - και οι δύο εκδοχές πηγαίνουν με πιο φαρδιά τζιν, ένα λευκό μακρυμάνικο t-shirt και φυσικά chelsea ή cowboy boots!

 

Περισσότερα

Τζιν γιλέκο - Πάντα μέσα στη μόδα

Αυτό το κομμάτι πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες. Γιατί ακόμη κι αν δεν φορέσεις το γιλέκο σου για κάποιο διάστημα, είναι σαφές ότι θα επιστρέψεις σε αυτό τελικά.

Μπορείς να το φέρεις πίσω στα 70’s και να το φορέσεις αντί για τοπ με ένα ασορτί τζιν παντελόνι καμπάνα. Ένα τζιν γιλέκο μακρύ με το αγαπημένο σου oversized t-shirt, τζιν και τακούνια είναι επίσης μια εξαιρετική συνδυαστική επιλογή - ναι, μην φοβάσαι να συνδυάσεις ένα καθημερινό τοπ με γόβες! Και όταν ο καιρός γίνεται λίγο πιο ζεστός, φόρεσε το γιλέκο με ένα boho φόρεμα, και με ένα ζευγάρι cowboy μπότες κάτω από το γόνατο.

 

Περισσότερα

 

Μην ξεχνάς ότι η μόδα στηρίζεται στην αυτο-έκφραση, οπότε κάνε αυτές τις τάσεις δικές σου. Είτε προτιμάς μακριά, πλεκτά, καπιτονέ ή γούνινα γιλέκα, υπάρχει ένα για σένα για κάθε διάθεση και περίσταση.