Πώς να διαλέξεις μαγιό σύμφωνα με το σχέδιο

Γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ του ολόσωμου μαγιό και του μονοκίνι; Ποιο μαγιό είναι ιδανικό για σένα που μαυρίζεις εύκολα ή θέλεις να αναδείξεις όμορφα την σιλουέτα σου;

Τα ολόσωμα μαγιό δεν είναι μόνο για τους λάτρεις των σπορ

Ένα κλασσικό μαγιό στο οποίο απλά θα δείχνεις υπέροχη! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κοψίματα ολόσωμων μαγιό που είναι πολύ κολακευτικά για τις γυναίκες με καμπύλες. Αγαπάμε αυτά με φλοράλ ή animal prints. Ωστόσο, εάν ψάχνεις κάτι πιο διαχρονικό, σίγουρα ένα κλασσικό μαύρο ή κόκκινο ολόσωμο μαγιό δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Περισσότερα

Τα μπικίνι είναι ιδανικά για ηλιοθεραπεία

Είναι ο κύριος στόχος σου το ομοιόμορφο μαύρισμα; Επέλεξε ένα σετ μπικίνι που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Επίσης εάν έχεις πολλά μαγιό, μπορείς εύκολα να τα συνδυάζεις. Τι θα έλεγες για ένα μαγιό με σχέδια, με βολάν ή σε neon χρώματα; Προτιμάς ένα πάνω μέρος με έναν ώμο ή ένα στράπλες σουτιέν για το τέλειο μαύρισμα;

Περισσότερα

Τανκίνι: ένα μοδάτο κομμάτι παραλίας

Καίγεσαι εύκολα από τον ήλιο; Δοκίμσε ένα τανκίνι, ένα σετ μαγιό με πιο μακρύ πάνω μέρος και σλιπ. Δείχνουν υπέροχα σε όλους τους σωματότυπους και είναι μία τέλεια επιλογή για τις έγκυες. Τα τανκίνι με τιράντες είναι σίγουρα κλασσικά, αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις ένα όπου το πάνω μέρος δένει στο λαιμό;

Περισσότερα

Brazilian: Μια εναλλακτική ανάμεσα στο στρινγκ και το σλιπ

Τα σκαφτά σλιπ είναι πιο κοφτά από το κλασσικό κάτω μέρος των μαγιό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σουτιέν στην ίδια απόχρωση ή να πειραματιστείς λιγάκι και να διαλέξεις το κάτω και το πάνω μέρος σε διαφορετικά χρώματα που όμως να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Περισσότερα

Πώς να διαλέξω μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό μου;

Δεν ξέρεις τι είδους μαγιό θα σου ταίριαζε καλύτερα; Μπορείς να εμπνευστείς, για παράδειγμα, από τον σωματότυπό σου.

σωματότυποι

Σωματότυπος αχλάδι - Παιχνιδιάρικα βολάν στο πάνω μέρος

Ο σωματότυπός τύπου αχλάδι χαρακτηρίζεται από πιο ανοιχτούς γοφούς και πιο στενούς ώμους. Επέλεξε ένα μαγιό που θα τραβήξει την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος. Συνδύασε ένα χρωματιστό πάνω μέρος μαγιό με ένα πιο απλό μονόχρωμο κάτω μέρος.

Σωματότυπος μήλο - Υπέροχη με λαιμόκοψη V

Θα δείχνεις υπέροχη σε ένα ολόσωμο μαγιό που θα σε στενεύει και θα μακρύνει την σιλουέτα σου. Δοκίμασε ένα τανκίνι με τα οποίο μπορείς εύκολα να πετύχεις ένα τέτοιο εφέ. Εάν προτιμάς σετ, επέλεξε ένα ψηλόμεσο κάτω μέρος.

Σωματότυπο κλεψύδρα - Απλά, τόλμησε!

Είναι σημαντικό να αναδεικνύεις τη φυσική θηλυκή σου φιγούρα - στενή μέση και ώμοι και γοφοί το ίδιο ανοιχτοί. Τα μπικίνι, τα στράπλες και γενικά τα διακριτικά μαγιό θα δείχνουν τέλεια πάνω σου. Παίξε με τα έντονα σχέδια!

Αγορίστικος σωματότυπος - Πρόσθεσε όγκο για ισορροπία

Είσαι αθλητικός τύπος με όχι τόσο έντονες καμπύλες; Υπάρχουν κάποια κοψίματα μαγιό που μπορούν να δώσουν έμφαση στις γυναικείες καμπύλες. Εάν ψάχνεις σετ μαγιό, επέλεξε ένα με χαμηλή μέση και κορδονάκια που μπορείς να δέσεις. Όσον αφορά τα ολόσωμα μαγιό, φρόντισε να επιλέξεις κάποιο που θα τονίζει τη μέση σου.

Σωματότυπο ανάποδο τρίγωνο - Ανέδειξε το κάτω μέρος

Είναι οι ώμοι σου πιο ανοιχτοί από τους γοφούς σου; Επέλεξε ένα κάτω μέρος με πιο έντονα σχέδια που τραβάει την προσοχή. Αντίθετα, το πάνω μέρος θα πρέπει να είναι πιο απλό. Ένα σουτιέν που δένει στο λαιμό ή ένα τοπ με ένα ώμο θα δείχνει τέλειο πάνω σου.

Πώς να επιλέξω το σωστό νούμερο;

Υπάρχουν τρία βήματα ώστε να βρείς το σωστό μέγεθος μαγιό για σένα:

1. Μέτρησε την περίμετρο του στέρνου σου ακριβώς κάτω από το στήθος.

2. Έπειτα μέτρησε την περίμετρο του στέρνου πάνω από το στήθος. Μέτρησε το πιο ανοιχτό σημείο πάνω από τις θηλές, ιδανικότερα χωρίς σουτιέν ή φορώντας ένα σουτιέν από λεπτό υλικό.

3. Μέτρησε την περίμετρο των γοφών σου.

Οι τιράντες του σουτιέν δεν θα πρέπει να είναι ούτε χαλαρές ούτε πολύ σφιχτές. Το σουτιέν θα πρέπει να έχει επαρκή στήριξη για το ντεκολτέ σου και θα πρέπει να καλύπτει το στήθος σου τέλεια. Το κάτω μέρος του σλιπ θα πρέπει να είναι άνετο αλλά όχι τόσο ώστε να γλιστράει προς τα κάτω.

μετρησηΕπέλεξε ποιοτικά υλικά, ανθεκτικά στην χλωρίνη, το θαλασσινό νερό και τον ήλιο

Το ύφασμα θα πρέπει να σμιλεύει το σώμα, να είναι εύκαμπτο, να στεγνώνει γρήγορα και να μην είναι πολύ λεπτό. Τέτοια χαρακτηριστικά μπορούμε να δούμε σε συνθετικά υλικά όπως η ελαστάνη, το πολυέστερ ή πολυαμίδιο, τα οποία συνήθως συνδυάζονται μεταξύ τους. Ανάμεσα στα πιο γνωστά υλικά για μαγιό είναι η λύκρα ή το σπάντεξ, τα οποία αποτελούν brand names μιας εύκαμπτης ίνας πολυουρεθάνης.

Πώς να πλύνω τα μαγιό μου;

Για να μπορέσει το μαγιό σου να αντέξει για πολλές σεζόν, θα πρέπει να το φροντίζεις σωστά. Τα υλικά από τα οποία φτιάχνονται τα μαγιό χρειάζονται ειδική φροντίδα ώστε να διατηρήσουν τις ιδιότητες τους, να μην ξεχειλώσει το ύφασμα και τα μην ξεθωριάσουν τα χρώματα.

  • Ξέπλυνε το μαγιό με κρύο νερό αμέσως μετά το μπάνιο. Έτσι, θα αφαιρεθεί το θαλασσινό αλάτι, η άμμος ή η χλωρίνη της πισίνας.
  • Προστάτευσε το μαγιό σου από τα αντηλιακά, διότι μπορεί να του αφήσουν λεκέδες. Ο καλύτερος τρόπος να αποφευχθεί αυτό είναι να βάζεις πρώτα το αντηλιακό σου και έπειτα το μαγιό σου, αφότου θα έχει στεγνώσει το αντηλιακό.
  • Κάποια απορρυπαντικά μπορεί να είναι σκληρά και μπορεί σταδιακά να καταστρέψουν το υλικό του μαγιό με συχνό πλύσιμο. Γι’αυτό χρησιμοποίησε ένα ήπιο απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι.
  • Άφησε το μαγιό σου να στεγνώσει φυσικά και απέφυγε το στεγνωτήριο.
  • Πάντα να το αποθηκεύεις σε στεγνό μέρος. Μην το τυλίγεις ποτέ σε πετσέτα όταν είναι ακόμη νωπό.

Τα μαγιό, μας συντροφεύουν στις ευχάριστες καλοκαιρινές μας μέρες, οπότε θα πρέπει να νιώθουμε τέλεια μέσα σε αυτά. Έχετε αγαπήσει κάποιο που δεν βρίσκεται μέσα στα στιλ που σας έχουμε προτείνει; Δεν έχει σημασία! Στην τελική, η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό συστατικό της γυναικείας ομορφιάς, και ακόμη και οι κανόνες της μόδας είναι ασήμαντοι όταν πρόκειται για αυτή.