3 έξυπνα styling tips που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας

Μπορείτε να συνδυάσετε πλεκτά φορέματα για πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Ακολουθήστε τις στυλιστικές μας συμβουλές και δημιουργήστε κομψά outfit με το αγαπημένο σας πλεκτό φόρεμα.

  • Συνδυάστε το με statement κοσμήματα. Η προσθήκη ενός μακρύ κολιέ ή ενός chunky βραχιολιού είναι ένας απλός τρόπος για να αναβαθμίσετε το ντύσιμό σας. Εντυπωσιάστε με ένα τολμηρό ασημένιο ή χρυσό κολιέ ή δοκιμάστε να αναμίξετε μεταλλικά κοσμήματα.
  • Τονίστε τη μέση σας με μια ζώνη. Όταν φοράτε ένα πιο oversized κομμάτι, φορέστε μια ζώνη γύρω από τη μέση σας για να αναδείξετε τη σιλουέτα σας.
  • Παίξτε με το χρώμα και την υφή. Για μια πινελιά χρώματος, προσθέστεστο ντύσιμό σας ένα χρωματιστό κασκόλ, μπότες ή sneakers σε έντονα χρώματα ή δοκιμάστε να συνδυάσετε κομμάτια με διαφορετικές υφές για να δώσετε διάσταση στο σύνολό σας. 

Βρείτε το τέλειο στυλ για κάθε περίσταση

Το ιδανικό πλεκτό φόρεμα έχει απαλή αίσθηση και είναι άνετο όσο ένα πουλόβερ, εξακολουθώντας να δείχνει κομψό. Είτε έχετε κανονίσει να πάτε για φαγητό με φίλους είτε για ένα ξεχωριστό ραντεβού, ένα πλεκτό φόρεμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες με το σωστό styling για κάθε περίσταση.

Το φόρεμα cut-out - Η επιτομή της θυληκότητας

Αυτό το στυλ φορέματος είναι η τέλεια λύση για όλα τα πάρτι και τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου θέλετε να νιώθετε πιο θηλυκές αλλά και ταυτόχρονα εκκεντρικές. Ο ευκολότερος τρόπος για να αναβαθμίστε ένα ήδη εντυπωσιακό πλεκτό cut out φόρεμα είναι να το φορέσετε με γόβες με μπαρέτα ή λουράκια. Μπορείτε να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο με ένα τσαντάκι σε παρόμοια απόχρωση ή να προσθέσετε μία χρωματιστή πινελιά με ένα κίτρινο ή ροζ clutch. Ένα τέτοιο look αποπνέει αυτοπεποίθηση, θυληκότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Περισσότερα

Tο φόρεμα ζιβάγκο - Το απόλυτο χειμερινό κομμάτι

Για μια ζεστή και κομψή εμφάνιση, προτιμήστε ένα χοντρό πλεκτό φόρεμα ζιβάγκο. Αυτή η λαιμόκοψη εκτός από την πρακτικότητα της, αποτελεί τοπ fashion trend και φέτος. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες (ιππασίας) και μια χιαστί τσάντα.

Tip: Αν δεν είστε σίγουρες ότι θέλετε να επενδύσετε σε ένα πλεκτό φόρεμα ζιβάγκο, κάντε layering φορώντας ένα αμάνικο πλεκτό φόρεμά πάνω από ένα ζιβάγκο ή ένα μακρυμάνικο πουκάμισο.

διάφοροι τύποι από πλεκτά φορέματα

Περισσότερα

Το ριπ φόρεμα - Ξεχωρίστε με μονοχρωματικό στυλ

Εάν αγαπάτε το μίνιμαλ στυλ σίγουρα θα λατρέψετε τον μονοχρωματικό συνδυασμό του ριπ πλεκτού φορέματος με ασορτί μπότες. Τα βασικά χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό ή το μπεζ δείχνουν πάντα τέλεια - εάν θέλετε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε μια εντυπωσιακή αλλά κομψή σοκολατί ή κόκκινη απόχρωση. Ολοκληρώστε το look με ένα κολιέ με λεπτή αλυσίδα ή ένα κομψό ασημί ή χρυσό βραχιόλι.

Περισσότερα

Το μίντι φόρεμα - Πρακτικό και κομψό

Εάν θέλετε να φορέσετε το πλεκτό midi φόρεμά σας εκτός γραφείου, συνδυάστε το με ένα ζευγάρι μποτάκια (και καλσόν) και το αγαπημένο σας μάλλινο παλτό για να παραμένετε ζεστές. Ολοκληρώστε το outfit με μία πρακτική τσάνταχιαστί και μόλις βρήκατε την καθημερινή σας χειμερινή εμφάνιση.

Περισσότερα

Το μίνι φόρεμα - Γίνε πρωταγωνίστρια του Sex and the City

Έχετε κανονίσει να βγείτε για δείπνο ή ποτό με φίλους; Τότε ένα στενό μίνι πλεκτό φόρεμα, συνδυασμένο με γόβες με μπαρέτα και ένα γούνινο παλτό είναι το ιδανικό outfit για εσάς. Ωστόσο, όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, μπορείτε να φορέσετε το πλεκτό φόρεμά σας με ημιδιάφανο καλσόν και μποτάκια ή μπότες με τακούνι για μια πιο άνετη βραδινή εμφάνιση.

διάφοροι τύποι από πλεκτά φορέματα

Περισσότερα

Το ριγέ φόρεμα - Παιχνιδιάρικο αλλά κλασικό 

Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια απλώς επιλέξτε ένα πλεκτό εμπριμέ φόρεμα ή με print. Το all time classic αγαπημένο μας είναι το ριγέ. Για να αναδείξετε αυτό το ριγέ πλεκτό φόρεμα, συνδυάστε το με διακριτικά basic κομμάτια της ντουλάπας σας, όπως ένα ζευγάρι μπεζ μποτάκια και ένα μαύρο παλτό. Και έτσι απλά θα έχετε δημιουργήσει το πιο κομψό look με μία πινελιά γαλλικής φινέτσας.

Περισσότερα