Aφήστε την shopper τσάντα σας στο σπίτι σήμερα το βράδυ

Υπάρχει κάποιος πουν μην γνωρίζει την εμβληματική Neverfull τσάντα Louis Vuitton? Οι τσάντες shopper είναι ιδανικές για τη δουλειά, το ταξίδι, τα ψώνια ή ακόμη και το γυμναστήριο. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλες για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως χοροί, πάρτυ ή έξοδοι στο θέατρο.

Το μέγεθος μίας shopper τσάντας μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται ιδανικό για να χωρέσει τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, το σχήμα της μπορεί να αλλοιωθεί, εάν κουβαλάτε συχνά μαζί σας ένα τόσο βαρύ αντικείμενο όπως και μπορεί επίσης θα δημιουργήσει πρόβλημα στην πλάτη σας. Για αυτό το λόγο, προσπαθήστε να μην κουβαλάτε συχνά τον υπολογιστή σας στην shopper τσάντα σας - για αυτή την περίπτωση προτιμήστε ένα κομψό backpack.

Περισσότερα

Οι πολλές μορφές της Τote τσάντας

Παρόμοια με τις τσάντες shopper, οι tote τσάντες είναι ευρύχωρες και ιδανικές για κάθε μέρα. Κατά ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων, είναι συχνά δύσκολο να ξεχωρίσουμε τη μία από την άλλη, λόγω του ότι κάθε μάρκα και κατασκευαστής επιλέγει διαφορετική ονομασία για τα προϊόντα του.

Μπορείτε να βρείτε tote τσάντες σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρώματων και υλικών, οπότε έχετε την επιλογή να διαλέξετε το μέγεθος και τη χρωματική παλέτα που ταιριάζει στο στυλ σας. Δώστε προσοχή στο κλείσιμο και προτιμήστε μία πιο ασφαλή επιλογή με φερμουάρ.

Περισσότερα

Μια τσάντα φάκελος δεν θα πρέπει ποτέ να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας

Τα βραδινά τσαντάκια είναι επίσης γνωστά και ώς “clutch”. Τα τσαντάκια clutch είναι ιδανικά για κοινωνικές και επίσημες εκδηλώσεις όπως γάμοι, χοροί και αποφοιτήσεις. Διαχρονικό κομμάτι αποτελεί επίσης ο μαύρος φάκελος, σε λουστρίνι ή διακοσμημένος με γκλίτερ.

Εννοείται πως υπάρχουν και άλλες επιλογές σε casual τσάντες όπως είναι οι τσάντες χιαστί ή οι τσάντες ώμου. Αυτοί οι τύποι μπορούν να συνδυαστούν και με πιο casual ντυσίματα όπως με τζιν, με δερμάτινο τζάκετ ή με καθημερινά φορέματα. Και μην ξεχνάτε ότι, μπορείτε πάντα να κάνετε πιο ενδιαφέρον ένα σχετικά απλό φόρεμα προσθέτοντας ένα τσαντάκι διακοσμημένο με πέρλες ή στράς.

Περισσότερα

Οι τσάντες ταχυδρόμου δεν είναι πια μόνο για το σχολείο

Μιλάμε για τις χαρακτηριστικές ορθογώνιες τσάντες που το σχήμα τους μοιάζει με χαρτοφύλακα, όπου παλαιότερα χρησιμοποιούνταν κυρίως από μαθητές για να κουβαλάνε τα βιβλία τους. Χάρη στην πρακτικότητα τους, είναι περισσότερο ιδανικές για καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά εάν επιλέξετε μια πιο κομψή εκδοχή της κλασικής τσάντας ταχυδρόμου σε μικρότερο μέγεθος, μπορείτε κάλλιστα να την φορέσετε και σε όχι τόσο επίσημες βραδινές περιστάσεις.

satchel bag

Οι Saddle τσάντες έχουν επιστρέψει για τα καλά

Οι τσάντες Saddle πήραν το όνομα τους λόγω του σχήματος τους που μοιάζει με σέλα αλόγου (saddle στα αγγλικά). Συνήθως έχουν μέτριο ή μικρό μέγεθος, αλλά σίγουρα χωράνε όλα σας τα απαραίτητα. Και πάλι, η πιο μεγάλη εκδοχή της φοριέται περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας και η μικρότερη σε βραδινές εξόδους. Οι πιο απαλές αποχρώσεις είναι ιδανικές για το καλοκαίρι και την άνοιξη, ενώ οι πιο σκούρες μπορούν να φορεθούν άνετα όλο το χρόνο. Ενώ το μαύρο και το καφέ χρώμα αποτελούν αναμφίβολα διαχρονική επιλογή, μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε και αποχρώσεις όπως σκούρο πράσινο ή μπορντώ.

Περισσότερα

Θέλετε και εσείς ένα τσαντάκι baguette, σαν της Carrie Bradshaw;

Οι τσάντες με το πιο μακρόστενο σχήμα και τα κοντά χερούλια πήραν το όνομα τους από τη γνωστή γαλλική λέξη “baguette” (= μπαγκέτα). Άρχισαν να γίνονται δημοφιλής στα 90s και σήμερα αποτελούν το απόλυτο trend. Τις έχουμε εντοπίσει συχνά στη σειρά Sex and the City, κυριώς απο τη μάρκα Fendi. Επενδύστε σε μία δερμάτινη baguette τσάντα σε μαύρο ή μπεζ χρώμα, ώστε να είστε σίγουρες ότι θα την φορέσετε ακόμα και όταν βγει εκτός μόδας. Στην τελική, είναι παρόμοια με μια κλασσική τσάντα χειρός.

Περισσότερα

Ώρα να αγαπήσετε τις τσάντες με ιδιαίτερα σχήματα

Οι τσάντες με το χαρακτηριστικό σχήμα σαν πουγκί, είναι γνωστές ως “bucket bags”. Είναι πρακτικές και ταυτόχρονα πολύ στυλάτες. Αν και ταιριάζουν περισσότερο με πιο casual ντυσίματα, μπορείτε να βρείτε και πιο κομψά σχέδια σε μικρότερο μέγεθος, τα οποία μπορείτε άνετα να συνδυάσετε και με βραδινά look. Για παράδειγμα, μπορείτε να τις συνδυάσετε με τζιν και ένα oversized καρό πουκάμισο τύπου overshirt ή με ένα φόρεμα σε Α-γραμμή.

Περισσότερα

Οι τσάντες Hobo είναι τέλειες για ταξίδια

Οι hobo τσάντες χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο σχήμα τους που μοιάζει με μισοφέγγαρο. Η ονομασία τους προέρχεται από την αγγλική λέξη που χαρακτηρίζει τους ταξιδιώτες (= hobos), που κουβαλούσαν όλα τους τα υπάρχοντα σε ένα τύπο σάκου στον ώμο. Συνήθως είναι φτιαγμένες από εύκαμπτο μαλακό υλικό. Αυτές που έχουν σταθερό σχήμα είναι επίσης διαδεδομένες και συνήθως περιέχουν ένα υφασμάτινο πουγκί ώστε να διατηρούνται τα πράγματα σας περισσότερο ασφαλή. Η πιο κομψή εκδοχή τους είναι συνήθως, αντίστοιχα με τις παραπάνω κατηγορίες, μικρότερες σε μέγεθος και πιο μαλακές. Είναι η ιδανική επιλογή αξεσουάρ για ένα καλοκαιρινό boho φόρεμα.

Περισσότερα

Τί να προσέξετε όταν επιλέγετε μια καινούργια τσάντα;

Εάν θέλετε η τσάντα σας να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο στο χρόνο, και όχι μόνο όσον αφορά την ποιότητα της, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο χρώμα, το υλικό, το σχέδιο, το μέγεθος, ακόμη και τα διακοσμητικά της στοιχεία. Απλά θα πρέπει να ταιριάζει με την γκαρνταρόμπα σας και το στυλ σας. 

Αναμφίβολα θα λατρέψετε τις πιο trendy τσάντες, ειδικά το καλοκαίρι, όπου μπορείτε να πειραματιστείτε περισσότερο με έντονα χρώματα και μοτίβα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε διαχρονικά κομμάτια φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, τα οποία θα μπορείτε να φορέσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ενδοιασμούς. 

she had a purse