Skinny jeans - τόνισε τις καμπύλες σου

Τα skinny τζιν είναι διαχρονικά και ευέλικτα, γνωστά για τη στενή εφαρμογή τους, ειδικά από τη μέση μέχρι τους αστραγάλους. Το στενό τζιν προσφέρει μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση σε κάθε σου ντύσιμο, καθιστώντας τα τέλεια για διάφορες περιστάσεις.

Περισσότερα

 

Μπορούν να συνδυαστούν με ένα απλό λευκό t-shirt και basic sneakers, αλλά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ένα επίσημο πουκάμισο, blazer και ψηλοτάκουνα. Τα φαρδιά πουλόβερ είναι τέλεια για να τα συνδυάσεις με μαύρο τζιν, ενώ μπορείς επίσης να προσθέσεις μια κομψή ζώνη ως αξεσουάρ. Αυτά τα τζιν είναι κατάλληλα για διαφορετικούς σωματότυπους, ειδικότερα για σώμα κλεψύδρα, αχλάδι ή αθλητικό, καθώς θα τονίσουν τις καμπύλες του σώματος σου. Αν είσαι σωματότυπος μήλο, μπορείς εννοείται να τα φορέσεις και εσύ, απλώς επέλεξε ένα ψηλόμεσο skinny τζιν για να ισορροπήσεις τη σιλουέτα σου.

Straight jeans - ισορρόπησε το στυλ σου

Το τζιν σε ίσια γραμμή είναι ένα άλλο κλασικό κομμάτι, με χαρακτηριστικό ότι είναι εξίσου φαρδύ από τους γοφούς μέχρι τους αστραγάλους. Αυτά τα τζιν προσφέρουν μια ισορροπημένη σιλουέτα γεγονός που τα κάνει μια ευέλικτη επιλογή για καθημερινά ντυσίματα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα κομψό πουκάμισο και ένα ζευγάρι μποτάκια για ένα απλό ντύσιμο γραφείου. Μια άλλη επιλογή είναι να τα φορέσεις με ένα t-shirt ή πουλόβερ, μαζί με ένα καπιτονέ μπουφάν ή παλτό για τους πιο δροσερούς μήνες. Τα straight τζιν είναι κατάλληλα για σωματότυπο κλεψύδρα καθώς και για ορθογώνιo σωματότυπο λόγω της ισορροπίας που δημιουργούν σε κάθε ντύσιμο.

Περισσότερα

Φαρδύ τζιν - chic κάθε μέρα

Τα φαρδιά τζιν παντελόνια είναι γνωστά σε δύο στυλ: Τα τζιν boyfriend και τα momjeans. Τα boyfriend τζιν φημίζονται για τη χαλαρή εφαρμογή τους, ιδανική για καθημερινή χρήση. Συνδύασέ τα με ένα crop top ή κοντομάνικο μπλουζάκι, μαζί με λευκά sneakers για ένα άνετο ντύσιμο για το γραφείο ή για καφέ με φίλους.

Περισσότερα

 

Τα τζιν mom fit είναι ψηλόμεσα και έχουν ελαφρώς χαλαρή εφαρμογή με vintage αισθητική. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα φαρδύ μπλουζάκι από μέσα, ένα κομψό σακάκι και sneakers με πλατφόρμα. Και τα δύο μοντέλα λειτουργούν εξαιρετικά για γυναίκες με ίσια ή αθλητική σιλουέτα, καθώς προσθέτουν όγκο, επιτυγχάνοντας μια ισορροπία μεταξύ στυλ και άνεσης, ειδικά αν επιλέξεις ένα τζιν φαρδύ ψηλόμεσο.

 

Τζιν καμπάνα ή bootcut - φόρεσε τα με αυτοπεποίθηση

Τα flared ή bootcut τζιν είναι γνωστά για το γεγονός ότι είναι πιο φαρδιά από το γόνατο και κάτω, δίνοντας μια μακρόστενη όψη στο σώμα σου. Είναι ιδανικά εάν έχεις φαρδύτερους γοφούς και μηρούς, γι' αυτό φοριούνται συχνά από κυρίες με σωματότυπο αχλάδι, καθώς και με σωματότυπο κλεψύδρα. Είναι σχεδόν απαραίτητο να τα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα μποτάκια για να αναδείξεις τα πόδια σου. Μια κολλητή μπλούζα ή ένα εφαρμοστό πουκάμισο θα τονίσει τη μέση σου και μια τσάντα μίνι θα είναι η τέλεια πινελιά σε αυτό το ντύσιμο. Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ - για ένα πιο επίσημο ντύσιμο, τα κομψά κοσμήματα είναι η καλύτερη επιλογή.

Περισσότερα

Wide leg jeans - άνετο στυλ

Τα τζιν με φαρδιά μπατζάκια έχουν μια πιο χαλαρή εφαρμογή που δεν κολλάει στο σώμα ενώ εξακολουθούν να δείχνουν πολύ κομψά. Συνδυάζονται κυρίως με καθημερινά ντυσίματα, αλλά μπορούν να συνδυαστούν και για πιο επίσημες εκδηλώσεις ή σε περιβάλλον γραφείου. Τα χαμηλοκάβαλα τζιν επέστρεψαν και σου προτείνουμε να τα δοκιμάσεις σε φαρδύ κόψιμο για ένα σούπερ σικ αλλά χαλαρό στυλ. Συνδύασε τα με μια κοντή μπλούζα, ένα cropped πουλόβερ ή κομψό πουκάμισο, ανάλογα με την περίσταση. Μπορείς να επιλέξεις αθλητικά μποτάκια ή να τα φορέσεις με μπότες με τακούνι. Το φαρδύ τζιν είναι ιδανικό για γυναίκες με σωματότυπο μήλο ή ορθογώνιο. Προσθέτουν όγκο στο κάτω μέρος του σώματος, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση των καμπυλών, ενώ σου προσφέρουν άνεση και στυλ.

Περισσότερα

 

Τα τζιν διατίθενται πλέον σε πολλά διαφορετικά στυλ, το καθένα σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε διαφορετικούς σωματότυπους και στις αποκλειστικές σου προτιμήσεις μόδας. Είτε επιλέξεις ένα στενό, ίσιο είτε φαρδύ τζιν, το πιο σημαντικό είναι να τα φοράς με αυτοπεποίθηση και να μην φοβάσαι να αναδεικνύεις τη μοναδικότητά σου!