Σωματότυπος αχλάδι: Τόνισε τη μέση σου

Τα πουλόβερ είναι μια ευέλικτη και άνετη προσθήκη σε κάθε γκαρνταρόμπα και μπορούν να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στο να αποσπούν την προσοχή από τους πιο φαρδύς γοφούς, εστιάζοντας στη μέση - κάτι που είναι κοινό για τα σώματα σε σχήμα αχλάδι. Τα φαρδιά πουλόβερ σε γραμμή άλφα αλλά και τα χαλαρά/oversized πουλόβερ είναι τέλεια επιλογή γιατί είναι πιο στενά στο πάνω μέρος και δημιουργούν ισορροπία στη συνολική σου εμφάνιση.

Περισσότερα

 

Επέλεξε πλεκτά σε πιο σκούρες αποχρώσεις όπως μπλε, μαύρο ή γκρι, καθώς συχνά δημιουργούν το εφέ ενός πιο στενού σώματος. Οι κάθετες λεπτομέρειες και γενικά οι ρίγες είναι επίσης εξαιρετικό pattern για να δοκιμάσεις. Συνδύασε αυτόν τα ριγέ πουλόβερ με ένα φαρδύ τζιν και μποτάκια chelsea για επιπλέον πόντους στυλ.

Σωματότυπος μήλο: Επικεντρώσου στα όμορφα χαρακτηριστικά σου

Εάν έχεις σώμα σε σχήμα μήλο, μπορείς να αποσπάσεις την προσοχή από την περιοχή της κοιλίτσας με τα κατάλληλα ρούχα. Τα πουλόβερ με βολάν είναι ιδανικά για αυτή την περίσταση - μπορείς να επιλέξεις ένα με εφαρμοστή μέση ακριβώς κάτω από το μπούστο, το οποίο ρέει προς τα κάτω, τραβώντας έτσι την προσοχή στο μπούστο.

Οι μακριές ζακέτες είναι μια ακόμη εξαιρετική επιλογή - μπορείς να τις αφήσεις ξεκούμπωτες και να επιμείνεις σε ουδέτερα ή παστέλ χρώματα. Συνδύασέ τες με μάξι φούστα ή cropped παντελόνι και ασορτί sneakers ή μπότες. Και μην ξεχνάς τα κοσμήματα - μια minimal αλλά σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να παραλείψεις.

Περισσότερα

 

Ορθογώνιος σωματότυπος: Τόνισε το μπούστο σου

Εάν έχεις σώμα που θυμίζει ορθογώνιο και θέλεις να τονίσεις την περιοχή του στήθους, υπάρχουν αρκετοί κομψοί τρόποι για να το πετύχεις με τη βοήθεια ενός πουλόβερ. Ένα πουλόβερ με V λαιμόκοψη θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου και πιο ισορροπημένου πάνω μέρους, καθώς εστιάζει στο μπούστο σου. Οι ζακέτες τύπου «Hug me» θα σου ταιριάξουν επίσης τέλεια, δίνοντας έμφαση στο πάνω μέρος του σώματός σου. Πουλόβερ με κρόσια και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, καθώς και κασμίρ πουλόβερ, είναι μια άλλη επιλογή για να τραβήξεις την προσοχή στο επιθυμητό σημείο του σώματος σου.

Περισσότερα

γυναίκα με κίτρινο πουλόβερ

Plus size: Γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις κρύες μέρες

Η αυτοπεποίθηση είναι το μυστικό όπλο που μπορεί να ανεβάσει οποιοδήποτε ντύσιμο στο επόμενο επίπεδο. Για εσένα που αναζητάς μεγάλα μεγέθη - μπορείς να αισθάνεσαι υπέροχα με το σωστό πλεκτό πουλόβερ! Δες την τελευταίες κυκλοφορίες από πλεκτά plus-size που μπορείς να συνδυάσεις με μια κομψή χιαστί τσάντα και μια μάξι φούστα. Ένα πουλόβερ φόρεμα, επίσης, καλύπτει τους μηρούς και τον ποπό και επιμηκύνει τον κορμό δημιουργώντας μια πολύ κολακευτική σιλουέτα. Κάθετες ρίγες και σχέδια, καθώς και μονόχρωμα πουλόβερ, μπορούν να συμβάλουν σε ένα κομψό και άνετο ντύσιμο.

Περισσότερα

Petite φιγούρα: Δώσε έμφαση στις καμπύλες σου

Για σένα που έχεις μικροκαμωμένο σωματότυπο - έχεις τη μοναδική σου γοητεία και μπορείς να δείχνεις πολύ κομψή με το σωστό πουλόβερ για σένα. Τα cropped πουλόβερ που φτάνουν μέχρι τη μέση ή λίγο πιο πάνω είναι μια τέτοια επιλογή. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου κάτω μέρους αφήνοντας ένα κομμάτι της κοιλίτσας να ξεπροβάλλει.

Περισσότερα

 

Και πάλι, θα προτείναμε πουλόβερ με λαιμόκοψη V που βοηθούν στην εξισορρόπηση των αναλογιών σου. Οι εφαρμοστές σιλουέτες τόσο στα πουλόβερ όσο και στα τζιν θα γίνουν ο καλύτερός σου φίλος. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ψηλοτάκουνες μπότες για να επιμηκύνεις τη σιλουέτα σου.

Ψηλή φιγούρα: Αποκάλυψε το στυλ σου

Οι ψηλές κυρίες συνδέονται συχνά με την κομψότητα γιατί μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ύψος τους με τη σωστή επιλογή ρούχων. Εάν νιώθεις άνετα με το ύψος σου, επέλεξε μια μακριά ζακέτα ή ένα πουλόβερ αλπακά που ταιριάζει τέλεια με ένα στενό τζιν ή μια μίνι φούστα.

Μια άλλη επιλογή είναι να συνδυάσεις ένα φαρδύ παντελόνι σε ουδέτερους τόνους με ένα λεοπάρ πουλόβερ ή κάποιο άλλο animal print, προσθέτοντας κάποια εκκεντρικότητα στο ντύσιμό σου.

Περισσότερα

 

Γίνε ακαταμάχητη τους φθινοπωρινούς μήνες με τα κατάλληλα πλεκτά και τα πιο κομψά αξεσουάρ! Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπος σου, το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις καλά με αυτόν και να τονίζεις τα χαρακτηριστικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!