Δώρα χριστουγέννων για οικογένεια & για φίλους

Συχνά η πιο δύσκολη επιλογή δώρου είναι εκείνη που αφορά τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, καθώς είτε δεν ξέρουν τι θέλουν, είτε υπερβάλλουν, είτε ήδη έχουν τα πάντα. Μην ανησυχείς όμως, σου έχουμε τη λύση! Αφιέρωσε χρόνο ώστε να ακούσεις για ποιά θέματα συζητάνε και να παρατηρήσεις προσεκτικά τι φοράνε - εάν χρειαστεί, ρωτήσε τον σύντροφό τους ώστε να σου δώσει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να επιθυμούν.

Δώρα για παππούδες & γονείς

Φέτος χάρισε ένα πραγματικά κομψό και διαχρονικό δώρο στη μαμά ή στη γιαγιά σου! Ίσως ένα δερμάτινο πορτοφόλι ή μία δερμάτινη τσάντα υψηλής ποιότητας, το οποίο θα κρατήσει για χρόνια. Θα λατρέψουν επίσης σίγουρα ένα μεταξωτό φουλάρι στο αγαπημένο τους χρώμα ή ένα ζευγάρι κομψά δερμάτινα γάντια για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Επίσης, καλή επιλογή είναι μια άνετη βαμβακερή ρόμπα ή ένα απαλό μπουρνούζι, για στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι. Και εάν δεν μπορείς να διαλέξεις, επένδυσε σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, το οποίο μπορείς να "γεμίσεις" με τις πιο πολύτιμες σας οικογενειακές στιγμές. Επίσης μπορείς να τους κάνεις έκπληξη με εισιτήρια για το θέατρο ή κάποια έκθεση που θα τους ενδιέφερε να πάνε. 

Περισσότερα

Εξαιρετικές ιδέες δώρων για άντρες είναι αναμφίβολα μια ποιοτική δερμάτινη ζώνη, μία θήκη για κάρτες ή ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Επίσης ένα καλής ποιότητας πουλόβερ από κασμίρ, ή ένα μπλουζάκι από μαλλί μερινό είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσουν τον μπαμπά ή τον παππού σου. Τα smartwatch δεν είναι πλέον μόνο κατάλληλα για αθλητές, καθώς προσφέρουν πολλές λειτουργίες για την επίβλεψη ενός υγιεινού τρόπου ζωής, όπως βηματομετρητή, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και παρακολούθηση ποιότητας ύπνου. Αν πάλι αποφασίσεις ότι δεν θέλεις να επενδύσεις σε κομμάτια μόδας, αγοράσε εισιτήρια για μια ροκ συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος του μπαμπά σου ή πηγαίνε με τους γονείς σου σε ένα escape room ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Περισσότερα

Δώρα για το αγόρι σου & το κορίτσι σου

Εάν η κοπέλα ή η γυναίκα σου δεν έχει αναφέρει το δώρο που θέλει φέτος τα Χριστούγεννα, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει και τίποτα. Μην το αφήσεις λοιπόν στην τύχη και προτίμησε ντελικάτα εσώρουχα ή ένα σατέν νυχτικό από επώνυμες μάρκες όπως η Triumph ή η Calvin Klein - σκέψου ότι κατά κάποιο τρόπο είναι ένα δώρο και για τους δυο σας. Επίσης μπορείς να της πάρεις και εκείνο το ζευγάρι sneakers που ήθελε εδώ και καιρό. Ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα άρωμα από την αγαπημένη της μάρκα είναι επίσης μια σίγουρη επιλογή. Αν πάλι θέλεις να κάνεις το όνειρο της συζύγου σου πραγματικότητα, κάνε εγγραφή και για τους δυο σας σε ένα μάθημα αγγειοπλαστικής ή ξεπέρασε τον εαυτό σου και πήγαινε μαζί της σε ένα μάθημα χορού. Ίσως εκπλαγείς με τις δυνατότητες σου και σίγουρα θα κάνεις και την ίδια πολύ χαρούμενη!

Περισσότερα

Ένα ιδιαίτερο δώρο για τον σύντροφο, το αγόρι, ή το φίλο σου, θα ήταν αναμφίβολα ένα κομψό ή σπορ ρολόι. Ένα υπέροχο δώρο μπορεί επίσης να είναι ένα ποιοτικό πουκάμισο από μια επώνυμη μάρκα, όπως η Tommy Hilfiger. Διαφορετικά, ένα πρακτικό δώρο για τον σύντροφο σου θα μπορούσε να είναι ένας πλεκτός σκούφος, ο όποιος θα τον κρατήσει ζεστό αυτό το χειμώνα. Εάν το αγόρι σου πάλι προτιμά τα παιχνίδια από τη μόδα, βρες ένα videogame που έχει βάλει στο μάτι. Και εάν είναι λάτρης του φαγητού; Κλείσε του ένα μάθημα μαγειρικής ή ένα τραπέζι για τους δυο σας σε κάποιο εστιατόριο που δεν έχετε ξαναπάει. 

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά & εγγόνια

Πιστεύεις ότι τα ρούχα δεν είναι το κατάλληλο δώρο για τα παιδιά; Κάνεις λάθος! Ένα ζευγάρι μπότες χιονιού ή γαλότσες, ή ένα ζεστό χειμωνιάτικο μπουφάν για την κρύα εποχή του χρόνου είναι πάντα χρήσιμα. Έχεις δει ποτέ παιδί που να μην λατρεύει να παίζει στο χιόνι; Επίσης, κάνε έκπληξη στο παιδί σου με ένα σχολικό σακίδιο ή ένα αθλητικό παντελόνι φόρμας με τους αγαπημένους του χαρακτήρες ταινιών και κινουμένων σχεδίων.

Περισσότερα

Πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα με βάση το στυλ & τα ενδιαφέροντα

Εάν το άτομο στο οποίο κάνεις το δώρο, έχει ένα ξεχωριστό και μοναδικό στυλ ή κατέχει συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και χόμπι, τότε η δουλειά σου είναι πολύ πιο εύκολη. Απλώς δες μερικές φωτογραφίες του στο Instagram - παρατήρησε τι ρούχα φοράει στη δουλειά ή σε ένα πάρτι και πάρε έμπνευση αμέσως.

Ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή δώρου! - που σίγουρα θα κάνει τον παραλήπτη πολύ χαρούμενο. Τα ρολόγια είναι ένα κλασικό δώρο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες - επέλεξε ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων και στυλ που πιστεύεις ότι του ταιριάζουν. Για εκείνη, επέλεξε ένα ρολόι με μπρασελέ, διακριτικό ή oversized ανάλογα με το στυλ της.

Περισσότερα



Από την άλληοι άντρες, ακόμη και περιστασιακά, σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα ιδιαίτερο παπιγιόν ή γραβάτα για μία θεατρική παράσταση ή τον γάμο ενός φίλου τους.

Περισσότερα

Όλοι έχουμε έναν συγγενή ή φίλο που δεν παίρνει τον εαυτό του και τόσο στα σοβαρά. Ο πιο επιτυχημένος τρόπος να ευχαριστήσεις ένα τέτοιο άτομο είναι προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα δώρα όπως ένα μπλουζάκι ή μια κούπα, με ένα δικό σου προσωποποιημένο κείμενο - σε αντίθεση με τα ήδη έτοιμα μπλουζάκια που υπάρχουν στην αγορά, τόλμησε να τυπώσεις το δικό σου κείμενο ή φωτογραφία πάνω σε ένα αντικείμενο. Όχι μόνο θα γελάσετε μαζί δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσετε και τους συναδέλφους στη δουλειά ή τους υπόλοιπούς σας φίλους.

Περισσότερα

Μετά τη χαρούμενη περίοδο των Χριστουγέννων, υπάρχει συνήθως ένα δίλημμα για το τι να κάνουμε με τα δώρα που δεν μας ταιριάζουν. Μήπως φέτος είναι η στιγμή να δώσουμε στους αγαπημένους μας πιο βιώσιμα κομμάτια μόδας που θα διαρκέσουν για χρόνια; Κάνε δώρο στην κόρη σου αθλητικά παπούτσια από ανακυκλωμένα υλικά ή όμορφες πυτζάμες από οργανικό βαμβάκι. Κάνε χαρούμενο τον γιο σου με ένα πορτοφόλι κατασκευασμένο από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως ο φελλός.

Περισσότερα

Συμβολικά δώρα για χριστούγεννα - για όλα τα budget

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό, είτε είσαι από αυτούς που απολαμβάνουν κάθε ευρώ που ξοδεύουν είτε από αυτούς που πρέπει να σκεφτούν δύο φορές πριν αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε συμβουλές για πολυτελή αλλά και μικρά χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους.

Έχεις περιορισμένο budget ή ψάχνεις δώρο για έναν συνάδελφο; Για παράδειγμα, με 15 ευρώ μπορείς να βρεις ένα κομψό αρωματικό κερί για το σπίτι που σίγουρα θα εκτιμήσουν όλοι. Ή μπορείς να συνδυάσεις μερικά αντικείμενα σε μια συσκευασία δώρου και να προσθέσεις μια προσωπική αφιέρωση. Εγγυόμαστε ότι αν τυλίξεις όμορφα ένα σκούφο και ένα ζευγάρι γάντια σε συσκευασία δώρου μαζί με μια δίκη σου αφιέρωση, θα είναι το καλύτερο δώρο για όποιον και να προορίζεται.

Περισσότερα

Εάν επιθυμείς να ξοδέψεις γύρω στα 20 ευρώ, επέλεξε μια θήκη καρτών, ένα φουλάρι ή κασκόλ σε ένα διαχρονικό χρώμα ή ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι από ποιοτικό υλικό. Θα δώσεις χαρά ακόμα και με μικρά ηλεκτρονικά είδη, όπως ακουστικά ή ένα κουπόνι κυριολεκτικά για οτιδήποτε. Και επίσης, ξέρεις κανέναν που να μην του αρέσει να βγαίνει για δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο ή να πηγαίνει για ταινία στο σινεμά;

Περισσότερα

Σίγουρα είναι λίγο πιο εύκολο να βρεις δώρα εώς 50 ευρώ, αλλά πάντα να λαμβάνεις υπόψη τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του ατόμου για το οποίο επιλέγεις το δώρο. Εάν είναι δραστήριοι για παράδειγμα, σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα σακίδιο πλάτης καλής ποιότητας για βόλτες στην πόλη ή για πεζοπορίες. Μπορείς επίσης να αναζητήσεις ένα μάλλινο πουλόβερ σε διαχρονικό μπεζ ή μαύρο χρώμα, που έχει την τιμητική του στην φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.

Περισσότερα