Σίγουρα πρέπει να είναι κάτι που να μας θυμίζει καλοκαίρι, αέρινο, όχι πολύ βραδινό και βαρύ, ούτε formal αλλά chic και θηλυκό! Τι είναι όμως αυτό που θα ταιριάξει σε όλες μας και θα μας επιτρέψει να κυκλοφορήσουμε σε ένα νησί άνετες αλλά και περιποιημένες;

All time classic επιλογές

Σε ένα νησί, αυτό που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό, είναι ένα φόρεμα μακρύ, με αέρινη γραμμή και με αρκετό χρώμα. Μία επιλογή που ταιριάζει εξαιρετικά στο concept «wedding guest» και μας σώζει σε οποιαδήποτε περίσταση χρειάζεται να δώσουμε το παρών. Αλλά και ένα φόρεμα στο χρώμα της terracotta που ταιριάζει απίστευτα με τιρκουάζ αξεσουάρ και με τα χρώματα της θάλασσας και το άσπρο-μπλε των νησιών μας.

Περισσότερα

Το τολμηρό mini φόρεμα είναι φέτος στη μόδα

Για εσάς όμως που αγαπάτε τα πιο κοντά φορέματα, συμφωνώ απόλυτα να τα φορέσετε γιατί αναδεικνύεται το ωραία σας μαύρισμα και θα είστε άνετες αν το φορέσετε με χαμηλό αρχαιοελληνικό σανδάλι ή ακόμη και με πλατφόρμα ή εσπαντρίγιες για τις πιο τολμηρές.

Όχι όμως πέδιλο γιατί δεν είναι και η πιο ευκολοφόρετη επιλογή δεδομένων των πλακόστρωτων στα νησιά!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lia Barola️ ~ Content creator (@barolalia)

Androgynous look με άποψη

Τώρα για εσάς που δεν επιλέγετε να φοράτε φορέματα και προτιμάτε τα παντελόνια αλλά θέλετε να νιώθετε κομψές και άνετες… μπορείτε να το κάνετε! Πώς;

Ειτε φορώντας ένα λευκό λινό παντελόνι (αν και το λευκό δεν ενδείκνυται όταν είστε καλεσμένες σε γάμο αλλά είναι φοβερή επιλογή για το καλοκαίρι) με ένα πουκάμισο σε ανδρόγυνο στιλ, τονίζοντας την θηλυκότητά σας με παπούτσια με πλατφόρμα και αξεσουάρ είτε με ένα κοστούμι λινό ή χρωματιστό ή χρυσό και μαλλιά πιασμένα σε κομψή κοτσίδα για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας με ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ και ωραία αξεσουάρ.

Lia

Περισσότερα

Αξεσουάρ για το τέλειο look

Με όλα τα παραπάνω και ιδιαίτερα με το χρυσό κοστούμι που σας ανέφερα, θα προσθέσω πως τα χρυσά κοσμήματα είναι μία εξαιρετική επιλογή για να ολοκληρώσετε το look σας. Η χρυσή απόχρωση σε αξεσουάρ και τσάντες θα ταιριάξει απίστευτα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας και θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας δίνοντάς τους ακόμα πιο glam χαρακτήρα.

Περισσότερα

Πάνω απ’ όλα όμως κορίτσια πρέπει να φοράτε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, άνετα και να είστε «εσείς»!

Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού!

Η Λία Μπαρόλα είναι Ελληνίδα Fashion & Travel influencer. Ξεχωρίζει για το minimal chic look της καθώς και για τα εμπνευσμένα outfits που δημιουργεί, ταξιδεύοντας στους πιο premium προορισμούς.

@barolalia