Μπαλαρίνες - Ομορφιά και κομψότητα

Οι μπαλαρίνες αποτελούν ένα διαχρονικό κλασικό ζευγάρι που συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Ο κομψός τους σχεδιασμός και το slip-on στυλ τους τις καθιστούν ιδανικές για την άνοιξη, κατάλληλες για πολλές περιστάσεις.

Φέτος την άνοιξη, ψάξε για μπαλαρίνες σε απαλές παστέλ αποχρώσεις όπως ροζ, γαλάζιο και mint. Επέλεξε ένα ζευγάρι φτιαγμένο από αναπνεύσιμα υφάσματα όπως βαμβάκι ή suede για να διατηρήσεις τα πόδια σου δροσερά όλη μέρα. Διακοσμητικά στοιχεία όπως κορδέλες και μεταλλικές λεπτομέρειες προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά.

Περισσότερα

Μοκασίνια - αίσθηση πολυτέλειας

Τα μοκασίνια και τα loafers προσφέρουν μια χαλαρή, αλλά εξίσου στιλάτη επιλογή για τις ημέρες της άνοιξης. Με την άνετη εφαρμογή τους και την ανθεκτική κατασκευή τους, αποτελούν την ιδανική επιλογή για καθημερινές εξορμήσεις ή περιπέτειες τα Σαββατοκύριακα.

Προτίμησε γήινες αποχρώσεις για ένα ανεπιτήδευτο και χαλαρό στυλ όπως το κρεμ, το μπεζ και το λαδί. Αναζήτησε loafers φτιαγμένα από μαλακό δέρμα ή suede για μια αίσθηση πολυτέλειας. Πειραματίσου με λεπτομέρειες όπως φουντάκια και δαντελένια κεντήματα για να προσθέσεις μια boho πινελιά στη συλλογή σου.

Πέδιλα - Εύκολη και casual λύση

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, είναι η τέλεια ευκαιρία να αφήσεις τα πόδια σου να αναπνεύσουν με ένα ζευγάρι στυλάτα πέδιλα. Επίλεξε φυσικές αποχρώσεις όπως nude, γκρι και ανοιχτό κίτρινο για να τα συνδυάσεις με σχεδόν οτιδήποτε στη ντουλάπα σου.

Φέτος την άνοιξη, η τετράγωνη μύτη και τα chunky λουράκια αποτελούν την απόλυτη τάση. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι ιδανικά για ένα ραντεβού με το αγόρι σου, ενώ ένα boho ζευγάρι φλατ σανδάλια σε συνδυασμό με μία maxi φούστα ή φόρεμα μπορεί εύκολα να γίνει ο αγαπημένος σου συνδυασμός τις πιο ζεστές μέρες.

Περισσότερα

 

Γόβες - Chic πινελιά ρομαντισμού

Αναβάθμισε την ανοιξιάτικη εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι κομψά ψηλοτάκουνα παπούτσια που δίνουν αμέσως λάμψη και στυλ. Είτε προτιμάς ψηλές πλατφόρμες είτε φανταχτερές γόβες στιλέτο, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από την οποία μπορείς να επιλέξεις. Σχέδια με μυτερή μύτη επιστρέφουν στη μόδα, όπως επίσης και γόβες με πλατφόρμα. Ωστόσο, αν αναζητάς μια πιο άνετη εφαρμογή, οι χαμηλές γόβες με χοντρό τακούνι είναι εξίσου δημοφιλείς και βρίσκονται στην κορυφή των trends και φέτος.

Περισσότερα

Sneakers - Άνεση πάνω απ’ όλα

Τα αθλητικά παπούτσια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας για τη σύγχρονη γυναίκα που είναι πάντα σε κίνηση. Από τις καθημερινές δουλειές μέχρι το γυμναστήριο, ένα κομψό ζευγάρι sneakers μπορεί να ταιριάξει τόσο με casual όσο και με πιο φανταχτερά ντυσίματα.

Αυτή την άνοιξη, υιοθέτησε παιχνιδιάρικα μοτίβα όπως το tie-dye, τα animal prints και τα φλοράλ για ένα διασκεδαστικό και φρέσκο look. Επίλεξε αθλητικά παπούτσια φτιαγμένα από ελαφριά αναπνεύσιμα υλικά όπως βαμβάκι, mesh ή καμβά για μέγιστη άνεση. Αναβάθμισε το στυλ σου με αθλητικά παπούτσια που έχουν τολμηρές πλατφόρμες ή chunky πάτους για μια πιο μοντέρνα αισθητική.

Περισσότερα

 

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσεις τη συλλογή σου με αυτά τα πέντε απαραίτητα είδη παπουτσιών. Είτε προτιμάς την κλασική κομψότητα με τις μπαλαρίνες είτε το χαλαρό και κομψό στυλ των loafers, υπάρχει μια ποικιλία στυλ για κάθε γούστο και περίσταση. Ανακάλυψε τις τελευταίες τάσεις και επέλεξε το αγαπημένο σου στο GLAMI!