Το Viva Magenta, το βυσσινί ροζ χρώμα της χρονιάς που επέλεξε η Pantone για το 2023, εκφράζει τόλμη και δυναμισμό και έχει σκοπό να εμπνεύσει αισιοδοξία και χαρά. Όλα όσα θέλουμε για τη νέα χρονιά, έτσι δεν είναι;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PANTONE (@pantone)

Αν και το Viva Magenta μπορεί να φαίνεται παρόμοιο με το ροζ χρώμα που σχετίζεται με μια από τις πιο σημαντικές τάσεις του TikTok του περασμένου φθινοπώρου, το Barbiecore, αυτός δεν είναι ο πρωταρχικός σκοπός του. Το μήνυμα αυτής της καυτής ροζ τάσης είναι παρόλα αυτά παρόμοιο - να γιορτάσουμε τη θεϊκή θηλυκότητα, τα θηλυκά χρώματα, τα σχήματα και τις σιλουέτες.

viva-magenta-outfits
Πώς λοιπόν θα ενσωματώσετε το βυσσινί Viva Magenta ή το έντονο ροζ στις γκαρνταρόμπες σας; Αν δεν σας φοβίζει το χρώμα, μπορείτε  να κάνετε ένα μονοχρωματικό outfit με αυτό, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Δοκιμάστε ένα υπέροχο βαθύ φούξια φόρεμα που θα σας κάνει να νιώσετε πιο θηλυκή από ποτέ. Θέλετε κάτι πιο διακριτικό; Συνδυάστε ένα έντονο ροζ ή φούξια πουλόβερ με το αγαπημένο σας τζιν.

Περισσότερα

Προτιμάτε ένα μονόχρωμο και μίνιμαλ ντύσιμο; Τότε επιλέξτε να παίξετε με ροζ αξεσουάρ! Δοκιμάστε μια τσάντα, ένα καπέλο ή ένα φουλάρι για να φωτίσετε την εμφάνισή σας και να προσθέσετε μια glamorous πινελιά.

Περισσότερα

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς πιθανότατα να πιστεύουν ότι είναι  πολύ μεγάλοι για να φορέσουν τέτοιου είδους χρώματα. Ανοησίες! Εμπνευστείτε από άτομα όπως η 71χρονη Suzi Grant (@alternativeaging) ή η 70χρονη Helena Ultramar (@helenaultramar), που τολμούν και βάζουν χρώμα στα ντυσίματά τους με απίστευτη χάρη. Σε τελική ανάλυση, αν ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ II τολμούσε να φορέσει ένα τόσο έντονο ροζ ντύσιμο, γιατί να μην τολμήσετε και εσείς;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzi Grant, Alternative Ageing (@alternativeageing)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Ultramar (@helenaultramar)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Elizabeth II (@hm.queenelizabeth)