Αναβάθμισε το look σου με ένα ροζ φόρεμα

Τα ροζ φορέματα είναι παιχνιδιάρικα και έχουν συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με τη θηλυκότητα και την κομψότητα. Αποπνέουν μια νεανική γοητεία που αποτυπώνει τέλεια την ουσία της Barbiecore αισθητικής. Και ποια καλύτερη εποχή για να πειραματιστείς και να παίξεις με τα χρώματα, από το καλοκαίρι; Θα μπορούσες είτε να κάνεις αντίθεση στο ροζ φόρεμά σου με άλλα έντονα χρώματα, είτε να κάνεις το αντίθετο δημιοθργώντας ένα μονόχρωμο ντύσιμο φορώντας ροζ από πάνω μέχρι κάτω. Θυμήσου, η ουσία του προσωπικού στιλ είναι να εκφράζεσαι, οπότε μην φοβηθείς να πειραματίζεσαι και να διασκεδάζεις με αυτό.

 

Περισσότερα

 

Ολοκλήρωσε το outfit σου με μία ροζ τσάντα

Μια ροζ τσάντα είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για να προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη πινελιά θηλυκότητας στα καθημερινά σου ντυσίματα. Αναζήτησε μια μεσαίου μεγέθους τσάντα για διαχρονικά look. Συνδύασέ τη με ρούχα σε ουδέτερους τόνους, όπως μία λευκή μπλούζα και ένα μαύρο παντελόνι, δίνοντας έμφαση στην τσάντα. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις μια κομψή αντίθεση φορώντας τη με ένα ολόμαυρο σύνολο, αφήνοντας τη ροζ τσάντα να κλέψει την παράσταση και να προσθέσει ένα pop of color.

 

Περισσότερα

 

Κάνε τη διαφορά με ένα ζευγάρι ροζ sneakers

Τα sneakers δεν είναι πλέον μόνο για αθλητικές δραστηριότητες - έχουν γίνει βασικό στοιχείο της μόδας. Επέλεξε ένα ζευγάρι ροζ sneakers για να προσθέσεις ένα casual αλλά κομψό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα σου. Επέλεξε επίσης μια απόχρωση του ροζ που συμπληρώνει το προσωπικό σου στιλ, είτε πρόκειται για ένα απαλό baby pink είτε για ένα ζωντανό φούξια. Φόρεσέ τα με το αγαπημένο σου τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι για χαλαρές και δροσερές εμφανίσεις. Μπορείς επίσης να τα συνδυάσεις με ένα φλοράλ φόρεμα για να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο και παιχνιδιάρικο mix & match.

 

Περισσότερα

 

Η ομορφιά της Barbiecore αισθητικής έγγειται στο ότι δεν χρειάζεται να έχεις σιλουέτα που μοιάζει με Barbie ή να είσαι 20 χρονών για να την δοκιμάσεις. Επιλέγοντας έξυπνα αυτό που σου ταιριάζει και αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα, μπορείς να ενσωματώσεις το ροζ χρώμα σε οποιαδήποτε ηλικία ή μέγεθος. Είτε είσαι 40, είτε 50 είτε παραπάνω, μπορείς να  “ροκάρεις” το ροζ χρώμα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.