Ένα πουκαμισοφόρεμα από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τα shirt dresses ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σωματότυπο. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με γόβες ή μπαλαρίνες μέχρι και το βράδυ με πέδιλα. Αυτή τη χρονιά κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, γι' αυτό μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε ένα σκούρο πράσινο ή ένα φούξια πουκαμισοφόρεμα. Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με ένα σε λευκό ή ανοιχτό μπλε χρώμα. Ανεξάρτητα από το εάν προτιμάς τα κοντά ή μακριά shirt dresses, δώσε σημασία στα ποιοτικά υφάσματα - ένα διαχρονικό βαμβακερό ή κομψό λινό πουκαμισοφόρεμα θα είναι σίγουρα επένδυση στην ντουλάπα σου.

Περισσότερα

Αγκάλιασε τη θυληκότητά σου με φορέματα με δαντέλα 

Από ένα γάμο μέχρι και μία απλή βραδινή έξοδο, ένα φόρεμα δαντέλα θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη σε κάθε είδους ανοιξιάτικο event. Ένα φόρεμα με δαντέλα αποπνέει τον τέλειο συνδυασμό κομψότητας και θυληκότητας. Ένα pencil φόρεμα ειδικότερα και μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για διαφορετικές περιστάσεις. Μπορείς εύκολα να το "κατεβάσεις" για ένα πιο casual look ή να το "ανεβάσεις" για ένα chic look.

Περισσότερα

 

Όταν θέλεις να συνδυάσεις τέτοιου ύφους ντελικάτα κομμάτια, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου μόνο ένα πράγμα - κράτησε το υπόλοιπο outfit απλό. Επέλεξε ψηλοτάκουνα για κομψότητα και συμμετρία, ή (εάν είσαι φαν του εκκεντρικού στιλ) μποτάκια με χοντρό τακούνι κάτω από ένα αραχνοΰφαντο midi ή μακρύ φόρεμα. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο!

Τα τζιν φορέματα δεν είναι μόνο για την άνοιξη

Το denim είναι ένα διαχρονικό trend που δεν θα βαρεθούμε ποτέ. Και ακόμη κι αν το βαρεθούμε, μας αρέσει να ξαναγυρνάμε σε αυτό. Τα τζιν φορέματα είναι πρακτικά, οπότε μπορείς να τα φορέσεις όλο το χρόνο, ανάλογα με το πόσο χοντρό και βαρύ είναι το ύφασμα που θα επιλέξεις. Φέτος κυριαρχούν τα μίντι φορέματα και μας αρέσει να τα φοράμε με λευκά sneakers ή μποτάκια αστραγάλου με κορδόνια.

Περισσότερα

Ένα κρουαζέ φόρεμα που αγκαλιάζει κάθε σιλουέτα

Αποτελεί ακόμα ένα αγαπημένο κόψιμο φορέματος, κυρίως λόγω της προσαρμοστικότητας και της κομψότητας του. Το κρουαζέ φόρεμα αναδεικνύει κάθε σιλουέτα και τονίζει τη μέση. Εάν ψάχνετε για ένα μικρό μαύρο φόρεμα, το κρουαζέ μπορεί να είναι το ιδανικό για εσάς. Για να το κάνετε ακόμη πιο ιδιαίτερο, φορέστε το με ένα πουκάμισο με δαντέλα ή ένα bralette από μέσα, ώστε να φαίνεται διακριτικά από κάτω.

Περισσότερα

Ένα cool φούτερ φόρεμα για athleisure στιλ

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε το πόσο άνετα είναι τα φούτερ φορέματα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα στενό δερμάτινο biker τζάκετ ή μία καπαρντίνα. Απλώς φρόντισε το πανωφόρι να είναι πιο μακρύ από το φόρεμα. Και εάν έχει περισσότερο κρύο το πρωί, πρόσθεσε απλώς ένα κολάν από κάτω.

Περισσότερα