Καμπαρντίνα: αγκάλιασε την αιώνια κομψότητα

Η καπαρντίνα είναι απλά ένα αθάνατο κομμάτι που αποδεικνύει την ευελιξία και την διαχρονικότητά της σε κάθε μεταβατική εποχή. Επέλεξε μια κλασική μπεζ καμπαρντίνα ή τόλμησε μια σε κάποιο έντονο χρώμα. Φόρεσέ τη ανεπιτήδευτα πάνω από ένα φλοράλ φόρεμα για μια θηλυκή πινελιά. Ή αντίθετα, συνδύασέ τη με τζιν, ένα ριγέ ασπρόμαυρο μπλουζάκι και μαύρες μπαλαρίνες για ένα πιο παριζιάνικο look.

Περισσότερα

Τζιν μπουφάν: ένα ευέλικτο βασικό κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα σου

Αυτή τη σεζόν, αναζήτησε ένα τζιν jacket σε φαρδιά γραμμή ή με κεντημένες λεπτομέρειες. Φόρεσέ το πάνω από ένα αέρινο μάξι φόρεμα για μια boho αίσθηση, ή συνδύασέ το με παντελόνι κοστουμιού και sneakers για ένα chic, αλλά πάντα cool σύνολο. Και επειδή το denim δεν είναι ποτέ αρκετό, αγκάλιασε την τάση ενός total denim outfit - απλά συνδύασε ένα denim jacket με ένα τζιν παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση, και ένα απλό t-shirt.

Περισσότερα

Δερμάτινο μπουφάν: εκκεντρική κομψότητα στο ανοιξιάτικο σου look

Το ιδανικό πανωφόρι για τις μεταβατικές εποχές είναι χωρίς αμφιβολία το δερμάτινο μπουφάν. Δεν χρειάζεται να είσαι ροκ σταρ για να το φορέσεις! Είτε επιλέξεις ένα κλασικό μαύρο leather jacket, είτε προτιμάς ένα πιο έντονο χρώμα, αυτό το κομμάτι θα προσδώσει άμεση λάμψη σε κάθε εμφάνιση. Συνδύασέ το με μια φλοράλ φούστα και καουμπόικες μπότες για μια αντίθεση θηλυκών και ροκ στοιχείων. Και όταν το φορέσεις πάνω από ένα φόρεμα με τιράντες και προσθέσεις ψηλοτάκουνα, δημιουργείς αμέσως ένα σέξι βραδινό look.

Περισσότερα

Σακάκι: όχι μόνο για την capsule wardrobe σου

Με ένα μπλέιζερ, έχεις την ευκαιρία να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει και να εμπνευστεί από το δροσερό ανοιξιάτικο αέρα. Αν και μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό μαύρο ή γήινο χρώμα, δοκίμασε πιο παιχνιδιάρικα σχέδια ή έντονες αποχρώσεις όπως ένα μπλε, κόκκινο ή φούξια σακάκι. Όλα τα χρώματα συνδυάζονται εξαιρετικά με κλασικό τζιν. Αν μπορείς ακόμη να βρεις παντελόνι στο ίδιο χρώμα με το σακάκι, μην αφήσεις να πάει χαμένη η ευκαιρία να συνδυάσεις το σύνολό σου με στυλ!

Περισσότερα

Bomber jacket: συνδύασε άνεση και στυλ σε ένα κομμάτι

Πρόσθεσε μια αίσθηση αθλητικού στυλ στην ανοιξιάτικη σου εμφάνιση, διατηρώντας edgy αισθητική! Επέλεξε έντονα χρώματα, εντυπωσιακά σχέδια ή ακόμη και σατέν υφές. Συνδύασέ το με μια μίνι φούστα και αθλητικά παπούτσια για ένα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο look, ή ρίξ’ το πάνω σου πάνω από ένα hoodie για ένα athleisure inspired σύνολο.

Περισσότερα

Καπιτονέ μπουφάν: μετάβαση στην άνοιξη με αθλητικό στυλ

Αυτό το ρούχο είναι απίστευτα ευέλικτο και συνδυάζεται με σχεδόν τα πάντα! Φόρεσέ το με κολάν και μποτάκια αστραγάλου για ένα χαλαρό outfit το σαββατοκύριακο, ή πάνω από ένα φόρεμα ζιβάγκο για ένα κομψό και άνετο σύνολο.

 

TIP: Φόρεσε sneakers με κολάν και μη φοβηθείς να φορέσεις τις κάλτσες από πάνω. Ένα bucket hat ή ένα jockey καπέλο αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα για ένα άψογο urban look.

Περισσότερα

Λοιπόν, ποια από τα ανοιξιάτικα γυναικεία μπουφάν θα επιλέξεις φέτος; Είτε προτιμάς πιο κλασικά, είτε πιο χαλαρά look, θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και αγκάλιασε την άνοιξη με στυλ!