Βασικά κομμάτια της athleisure γκαρνταρόμπας 

Πιθανότατα να έχεις πολλά από αυτά ήδη στην ντουλάπα σου. Πως όμως μπορείς να τα συνδυάσεις;

Τα μονόχρωμα t-shirt είναι διαχρονικά

Μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με ένα σακάκι θα δημιουργήσεις ένα πιο κομψό look, ενώ με ένα φούτερ ένα πιο σπορ στιλ. Επένδυσε σε υψηλής ποιότητας βαμβακερά t-shirt σε λευκό, γκρι ή σκούρο μπλε χρώμα.

Κολάν για απόλυτη άνεση

Μια βασική γκαρνταρόμπα περιέχει τουλάχιστον ένα μαύρο κολάν. Αλλά πρόσεξε – τα κολάν δεν είναι παντελόνια, οπότε πάντοτε φόρεσέ τα με ένα πιο μακρύ μπλουζάκι από πάνω. Σου αρέσουν τα χρώματα και τα σχέδια; Συνδύασε τέτοια κολάν εύκολα με ένα basic λευκό ή μαύρο top.

Τα λευκά sneakers πηγαίνουν με τα πάντα

Ένα κλασσικό ζευγάρι παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς να φορέσεις λευκά sneakers και με ένα μονόχρωμο outfit αλλά και με πιο έντονα χρώματα, ακόμη και με ένα κλασικό κοστούμι.

Περισσότερα

Ένα μαλακό oversized φούτερ είναι must

Όπως και τα φορέματα τύπου φούτερ, μπορείς να φορέσεις ένα oversized φούτερ πάνω από κολάν και για μια πιο κομψή πινελιά, συνδύασέ τα φορώντας και ένα πουκάμισο από κάτω.

Περισσότερα

...όπως και μια μακριά μπεζ καπαρντίνα

Με την πρώτη ματιά αποτελεί ένα κομψό κομμάτι που ταιριάζει μόνο με ένα πιο "σικ" σύνολο. Κι όμως, η καπαρντίνα ταιριάζει τέλεια ακόμη και πάνω από βαμβακερές φόρμες. Απλώς φόρεσε το jockey καπέλο σου και είσαι έτοιμη!

Ένα πρακτικό σακίδιο αντί για τσάντα

Ανάλογα με το αν θέλεις να ενισχύσεις τη σπορ ή την χαλαρή πλευρά του outfit σου, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε διάφορα σακίδια πόλης. Μια ασφαλής επιλογή είναι πάντα ένα τσαντάκι μέσης τύπου μπανάνα.

Περισσότερα

Οι φόρμες έκαναν την επιστροφή τους

Οι ποιοτικές φόρμες δεν είναι μόνο άνετες, αλλά δείχνουν και πάρα πολύ όμορφες. Εάν θέλεις να πάς για καφέ, συνδύασέ τις με μία διαχρονική καμπαρντίνα και μία μεγάλη τσάντα χιαστί. Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα βαμβακερά αλλά και τα μάλλινα σετ.

κολαζ με ρουχα

Άλλο ένα outfit το οποίο βλέπουμε εδώ και καιρό είναι ο συνδυασμός κολάν, με πιο μακριά πουκάμισα και oversized φούτερ. Μη φοβηθείς να αντικαταστήσεις το μαύρο κολάν με ένα αθλητικό κολάν. Θα νιώθεις πιο άνετα και ταυτόχρονα με αυτοπεποίθηση.

Μπορείς επίσης να φορέσεις με πολλούς τρόπους και τα αθλητικά crop top. Φόρεσε τα με ψηλομεσα τζιν ή κολάν, ολοκλήρωσε το look με μία μακριά ζακέτα και έτσι έχεις δημιουργήσει ένα άνετο αλλά ταυτόχρονα και ένα διακριτικά σέξι outfit.

Ξεκίνησε σιγά σιγά

Μία ενθάρρυνση από εμάς για το τέλος; Μη φοβάσαι να το δοκιμάσεις. Το athleisure στιλ ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους.