1. Adidas Terrex

Τα adidas Terrex είναι αναμφίβολα το πρώτο ζευγάρι που μας έρχεται στο μυαλό όσον αφορά την υπαίθρια αθλητική μόδα. Το γεγονός λοιπόν ότι τα adidas sneakers είναι από τα πιο δημοφιλή δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο. Είτε ενδιαφέρεσαι για ένα ζευγάρι για ελαφριά πεζοπορία, για δύσκολη πεζοπορία σε τραχύ έδαφος είτε ακόμη και για περίπατο, τα Terrex είναι τα κατάλληλα για εσένα. Απλώς μην παραλείψεις να φορέσεις ένα ποιοτικό αθλητικό μπουφάν και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις μια καινούργια περιπέτεια.

Περισσότερα

2. New Balance 574

Τα New Balance 574 αποτελούν πιθανώς ένα από τα νεότερα brand editions της λίστας μας. Λανσαρίστηκαν ως παπούτσια για τρέξιμο που σύντομα μπήκαν στις γκαρνταρόμπες μας χάρη στον εμβληματικό casual σχεδιασμό του. Είτε πας για πεζοπορία είτε για ψώνια, τα 574 θα σου προσφέρουν άνεση χάρη στη μαλακή ανατομική σόλα τους. Και εάν είσαι φαν των χρωμάτων και των σχεδίων δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα λατρέψεις όλη τη συλλογή τους.

Περισσότερα

3. Nike Court Vision

Ένα από τα πιο δημοφιλή sneakers στην Ελλάδα για το 2022. Και δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς αυτά τα παπούτσια μπάσκετ των μέσων της δεκαετίας του '80 δεν είναι μόνο κομψά και πολύ άνετα αλλά διατηρούνται επίσης για πολύ καιρό, χάρη στον συνδυασμό υλικών δέρματος, συνθετικού δέρματος και καουτσούκ. Έτσι, αν ψάχνεις για ένα ζευγάρι casual sneakers για κάθε μέρα, για εξωτερικές υποχρεώσεις  στην πόλη, για ραντεβού ή για να προλαβαίνεις τα παιδιά σου, τα Court Vision δεν θα σε απογοητεύσουν.

Περισσότερα

4. Converse Run Star Hike

Τα Converse Run Star Hike είναι η περίπτωση ενός διάσημου στιλ αθλητικού παπουτσιού, συγκεκριμένα των διαχρονικών Converse All star, με μία μοντέρνα πινελιά. Αυτά τα δίπατα sneakers χαρακτηρίζονται από το κομψό μαύρο επάνω μέρος, το εμβληματικό αστέρι της Converse και τη λευκή χοντρή σόλα τους. Το εμβληματικό λογότυπο Chuck Taylor All Star εμφανίζεται και στο πίσω μέρος του παπουτσιού. Είναι τέλεια για εσένα που θέλεις να είσαι fashionable αλλά και άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με το μοναδικό τους σχεδιασμό, τα Converse Run Star Hike θα στρέφουν τα βλέμματα όπου κι αν πάτε.

Περισσότερα

5. Reebok Club-C 85

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εμβληματικά sneakers της Reebok. Πρωτοεμφανίστηκαν το 1980 και έχουν κερδίσει τη θέση τους στις ντουλάπες μας από τότε έως και σήμερα. Εάν ψάχνεις για ένα από τα καλύτερα λευκά sneakers που ταιριάζουν σε κάθε casual ντύσιμο και δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα - τα Reebok Club-C 85 είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Περισσότερα

6. Adidas Ozweego

Τα Adidas Ozweego είναι τα sneakers που συνδυάζουν τέλεια τη μοντέρνα πινελιά σε μια πιο vintage αισθητική. Το chunky στιλ τους αντισταθμίζεται από την ελαφριά κατασκευή τους που διαθέτει διχτυωτό επάνω μέρος με σουέντ και δερμάτινες λεπτομέρειες. Η ενδιάμεση σόλα από αφρό και η αντικραδασμική προστασία Adiprene σου προσφέρουν άνεση, ενώ η εξωτερική σόλα Adiwear, ανθεκτικότητα. Τα Adidas Ozweegο κυκλοφορούν σε μία ποικιλία χρωμάτων οπότε είναι σίγουρο πως θα βρείς το ιδανικό για εσένα.

Περισσότερα

7. Converse Chuck 70

Τα Converse Chuck 70 είναι ένα κλασικό αθλητικό παπούτσι που βρίσκεται ανάμεσα στα τοπ πιο δημοφιλή για δεκαετίες. Ο διαχρονικός σχεδιασμός τους και η ποιοτική τους κατασκευή τα καθιστούν ένα από τα πιο εμβληματικά sneakers. Με επάνω μέρος από καμβά, την αντικραδασμική προστασία, λεπτομέρειες σε vintage στιλ και τη χαρακτηριστική επωνυμία Chuck Taylor, τα Converse Chuck 70 είναι must για εσένα που είσαι λάτρης των sneakers.

Περισσότερα

8. Fila Disruptors

Ένα από τα πιο δημοφιλή sneakers που έχουν κάνει κυριολεκτικά πάταγο στο χώρο του street fashion τα τελευταία χρόνια. Dad shoes - chunky sneakers που διαθέτουν χοντρή σόλα, νάιλον επάνω μέρος και δερμάτινες λεπτομέρειες. Τα Fila Disruptors έχουν γίνει μια must-have sneakers για πολλούς influencers και fashionistas σε όλο τον κόσμο. Φορέστε τα και κάντε και εσείς τη διαφορά!

Περισσότερα