Τι πρέπει να έχεις κατά νου όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο

- Τι πρόκειται να κάνω; Τι δραστηριότητα πρόκειται να κάνεις; Είναι ευκολότερο να επιλέξεις το αθλητικό outfit σου ανάλογα με την ένταση της προπόνησης σου.

- Πού πραγματικά πηγαίνω; Ακόμα κι αν το outfit προπόνησης σου μοιάζει σαν κάποιο που βγήκε από την πασαρέλα, μην ξεχνάς που πραγματικά πηγαίνεις. Γι' αυτό μην ξεχάσεις να βάλεις στην τσάντα σου με μια πετσέτα, ένα μπουκάλι νερό και (αν πηγαίνεις μόνη σου) ακουστικά, για παράδειγμα. 

- Θα ιδρώσω; Ναι, πιθανότατα θα ιδρώσεις. Και γι' αυτό, όταν επιλέγεις αθλητικά ρούχα, μην υποτιμάς τα ποιοτικά υλικά που μπορούν να απορροφούν τον ιδρώτα. 

Αθλητικά παπούτσια: παπούτσια γυμναστικής για σίγουρα βήματα

Τα παπούτσια δεν είναι το παν, αλλά τα σωστά παπούτσια για γυμναστήριο μπορούν σίγουρα να προσφέρουν μια καλή βάση για ποιοτική προπόνηση. Είτε πρόκειται για αερόβιο, βάρη είτε συνδυασμό και των δύο, θα σου παρέχουν υποστήριξη, σταθερότητα και αντικραδασμική προστασία

Περισσότερα

 

Τι είδους αθλητικά παπούτσια πρέπει λοιπόν να επιλέξεις; Τα παπούτσια με πλέγμα, αφήνουν τα πόδια να “αναπνέουν” και είναι επίσης πολύ ελαφριά και άνετα. Ωστόσο, όταν πηδάς σχοινάκι ή συμμετέχεις σε μαθήματα HIIT, επέλεξε ιδανικά μια σόλα που είναι σταθερή και παρέχει αρκετή απορρόφηση ώστε να προστατεύεται η μέση. Τα αθλητικά σε ουδέτερους τόνους, όπως το μαύρο, το γκρι ή το λευκό, εξασφαλίζουν ευελιξία, ώστε να μπορείς να τα συνδυάζεις αβίαστα με όλα τα αθλητικά σου ρούχα.

Κολάν και σορτς: μέγιστη ελευθερία

Αν θέλεις να γυμνάζεσαι χωρίς εμπόδια, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις πάντα μαζί σου ένα αθλητικό κολάν ή σορτς στην τσάντα γυμναστηρίου σου ή το αθλητικό σου σακίδιο. Ένα αθλητικό ντύσιμο με κολάν υψηλής ποιότητας, από ελαστικό υλικό που εφαρμόζει σφιχτά στο σώμα, σου δίνει πλήρη ελευθερία σε κάθε κίνηση

Περισσότερα

 

Επέλεξε υλικά που απορροφούν τον ιδρώτα και θα σε κρατήσουν στεγνή και άνετη ακόμα και στις πιο έντονες προπονήσεις - γι' αυτό δώσε προτεραιότητα σε υλικά όπως πολυεστέρα, spandex ή νάιλον. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις χρώμα, ένα μαύρο, σκούρο μπλε ή μπορντό κολάν είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή και δεν θα “προδώσουν” ποτέ τα σημάδια του ιδρώτα! Και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι έχεις πολλά να σκεφτείς, υπάρχουν πολλές μάρκες που μπορούν να συνδυάσουν τη λειτουργικότητα και το στυλ - τα κολάν Nike είναι η απόδειξη.

Αθλητικό σουτιέν: κομψό και άνετο

Η σημασία ενός καλού αθλητικού σουτιέν μάλλον δεν χρειάζεται να συζητηθεί... και γι' αυτό δεν πρέπει να υποτιμάται! Όχι μόνο παρέχει την απαραίτητη στήριξη για την ελαχιστοποίηση της κίνησης του στήθους κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι συμβάλλει στην άνεση. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν επιλέγεις αθλητικό μπουστάκι: το μέγεθος σου, αλλά και την ένταση της προπόνησής σου - δραστηριότητες όπως το τρέξιμο ή το HIIT απαιτούν αθλητικά σουτιέν υψηλής στήριξης.

Περισσότερα

 

Αντίστοιχα και με τα κολάν ή τα σορτς, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα υλικό που απορροφά καλά την υγρασία. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με μια παλέτα ουδέτερων αποχρώσεων, αλλά αν έχεις ήδη ένα μαύρο κολάν, γιατί να μην τολμήσεις ένα μπουστάκι σε πιο έντονο χρώμα; Σίγουρα θα βρεις το αγαπημένο σου από μάρκες όπως η adidas ή η Under Armour!

 

Κάθε κομμάτι για το γυμναστήριο θα πρέπει όχι μόνο να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σου στυλ, αλλά και να ενισχύει την απόδοση της προπόνησής σου. Το σωστό ντύσιμο για γυμναστήριο θα σου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα κάνει κάθε προπόνηση να πηγαίνει ακόμα καλύτερα!