Cargo παντελόνι - το νέο αγαπημένο σας basic κομμάτι

Τα cargo παντελόνια επιστρέφουν στη μόδα, αλλά αυτή τη φορά αξίζει να τα δούμε λίγο διαφορετικά. Χάρη στο γεγονός ότι τα wide-leg, φαρδιά παντελόνια αποτελούν πλέον θεμελιώδη κομμάτια του κομψού-αθλητικού στιλ, αυτή την άνοιξη θα δούμε τα cargo παντελόνια συνδυασμένα με σακάκια, balloon τζάκετ και κομψά αξεσουάρ (όπως ψηλοτάκουνες γόβες και κομψές τσάντες ώμου). Φυσικά, για ένα καθημερινό outfit φαίνονται υπέροχα και με sneakers ή αρβυλάκια - και γι' αυτό αποτελούν ένα πραγματικά βασικό κομμάτι για αυτή τη σεζόν!

Περισσότερα

Λευκό τοπ για μία θηλυκή πινελιά

Τίποτα δεν “φωνάζει” άνοιξη όπως ένα βαμβακερό λευκό μπλουζάκι. Ελαφρώς κεντημένα crop πουκάμισα, μπλούζες με δαντέλα και κλασικά λευκά t-shirt συνθέτουν το DNA της γκαρνταρόμπας μας τους ζεστούς μήνες. Το φρέσκο στοιχείο στην spring-summer εκδοχή αυτών των κλασικών κομματιών φέτος είναι πως είναι αρκετά θηλυκά ώστε να συνδυαστούν με τα πιο ανδρόγυνα κομμάτια της ντουλάπας σας, όπως cargo παντελόνια και τζιν φούστες.

Περισσότερα

Τζιν για πάντα - με τα πάντα!

Αν υπάρχει μια τάση που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει απρόσκοπτα σε αυτή τη λίστα  και στο κατ’ επέκταση στο καθημερινό μας ντύσιμο, αυτά είναι τα τζιν. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για τζιν, τζιν φορέματα ή σαλοπέτες - αυτή η τάση σίγουρα θα σας ταξιδέψει στη μόδα της δεκαετίας του '90. Απλώς επιλέξετε το αγαπημένο σας τζιν κομμάτι - ένα φαρδύ τζιν, ένα τζιν πουκάμισο ή ένα τζιν μπουφάν και δώστε έμφαση σε αυτό στο ντύσιμό σας. Ωστόσο, αν θέλετε να είστε λίγο πιο τολμηρές, αυτή την άνοιξη δοκιμάστε ένα total denim look από πάνω μέχρι κάτω.

Περισσότερα

Ριγέ και λαχανί χρώμα για παιχνιδιάρικη διάθεση

Συνήθως όταν ακούμε άνοιξη σκεφτόμαστε παστέλ χρώματα. Φέτος όμως ήρθε η ώρα να είστε γίνουμε πιο τολμηρές και να πειραματιστούμε. Ενώ τα ριγέ τοπ και τα ελαφριά πλεκτά, όπως ένα ριγέ βαμβακερό φούτερ μπορεί να είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι ενός πιο κλασικού ντυσίματος, το lime green θα σας κάνει πραγματικά να ξεχωρίσετε. Αν το φοβάστε σαν χρώμα στα ρούχα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ενα αξεσουάρ σε mint χρώμα, όπως μια πράσινη τσάντα. Αν θέλετε όμως να ανεβείτε fashion level επιλέξτε ένα lime πράσινο φόρεμα ή blazer.

Περισσότερα

Μπαλαρίνες για άνεση και κομψότητα

Αυτή την άνοιξη πολλά από τα trends των 90’s επιστρέφουν για τα καλά - και οι μπαλαρίνες είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ναι, είναι λογικό να μην μπορούμε να φορέσουμε τις μπαλαρίνες μας σε μία βροχερή μέρα όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως προσδίδουν κομψότητα άμεσα σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Αυτή τη σεζόν, ρομαντικές μπαλαρίνες με λουράκι και σατέν μπαλαρίνες θα αντικαταστήσουν τις all-time-classic δερμάτινες μπαλαρίνες (που όλες παρόλα αυτά αγαπάμε). Υπόσχονται να προσθέσουν μια γαλλική φινέτσα σε κάθε outfit από κλασσικά τζιν μέχρι αέρινα φορέματα.

Περισσότερα