Πλεκτό αμάνικο γιλέκο: Δοκιμάστε ένα μονόχρωμο ή ένα oversized

Κάποιοι θα χαρακτήριζαν ένα πλεκτό γιλέκο ως «ρούχο του παππού», αλλά αυτή η προκατάληψη έχει ξεπεραστεί καιρό τώρα! Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλεκτό γιλέκο σε ουδέτερο ή έντονο χρώμα, μονόχρωμα ή με prints.

Αν απολαμβάνετε το πιο χαλαρό casual στυλ, επιλέξτε το σε ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε συνήθως και συνδυάστε το με ένα oversized πουκάμισο. Ολοκληρώστε το look με ένα πιο άνετο φαρδύ παντελόνι και τα αγαπημένα σας sneakers. Έτσι, θα έχετε ένα χαλαρό ντύσιμο που θα μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ για ποτό με φίλους.

Περισσότερα

Αντικαταστείτε το τοπ σας με ένα γιλέκο κοστουμιού

Η αλήθεια είναι πως έχουμε κλέψει αυτό το ανδρόγυνο κομμάτι από την βασική αντρική γκαρνταρόμπα, και γιαυτό τους ευχαριστούμε για την έμπνευση - γιατί μας δίνει αμέτρητες επιλογές!

Μπορείτε να φορέσετε το γιλέκο κανονικά, ως μέρος ενός γυναικείου κοστουμιού. Φορέστε το σε γυμνό δέρμα αντί για τοπ και προσθέστε παντελόνι και σακάκι στο ίδιο χρώμα. Ένα απόλυτα κομψό ντύσιμο στο σύνολό του αλλά ταυτόχρονα σέξι όταν βγάζεις το σακάκι. Ομοίως, μπορείτε να συνδυάσετε το ίδιο γιλέκο και το καλοκαίρι με βερμούδες.

Μπορείτε όμως να πάρετε κι άλλο ένα μακρύ γιλέκο κοστουμιού, σε πιο oversized μέγεθος, και να το αφήσετε ξεκούμπωτο πάνω από το t-shirt με το αγαπημένο σας συγκρότημα. Ολοκληρώστε αυτό το χαλαρό look με το αγαπημένο σας τζιν και μποτάκια με τακούνι και θα έχετε ένα κομψό, funky ντύσιμο σε χρόνο μηδέν.

outfits with a vest

Το καπιτονέ γιλέκο δεν είναι πλέον μόνο για σπορ

Σας έρχεται και εσάς αμέσως η ιδέα του να ανεβαίνετε σε ένα βουνό ή να τρέχετε παθιασμένα; Μπορεί - όμως το καπιτονέ γιλέκο έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τον αθλητικό κόσμο και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σε μοντέρνα ντυσίματα. Αν έχεις διάθεση ή χρειάζεσαι ένα πιο άνετο street styling, φόρεσε ένα φαρδύ τζιν με το αγαπημένο σου φούτερ και πρόσθεσε ένα καπιτονέ γιλέκο. Άλλωστε, ακόμη και μια σπορ athleisure εμφάνιση μπορεί να δείχνει κομψή!

Περισσότερα

Ένα γούνινο γιλέκο κάτω από ένα παλτό αντί για σακάκι

Θέλετε να παραμείνετε ζεστές αλλά έχετε βαρεθεί τα πουλόβερ και τα πλεκτά γιλέκα; Τότε ένα γούνινο γιλέκο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Για να μην αισθάνεστε σαν “αρκουδάκι”, τονίστε τη μέση σας με μια ζώνη. Πολλά γιλέκα πωλούνται ήδη με ζώνη - διαφορετικά μπορείτε να πάρετε ένα απλό γούνινο γιλέκο, σε πιο φαρδιά γραμμή, όπως ένα δερμάτινο ή δερματίνη.

Φορέστε ένα απλό μακρυμάνικο μπλουζάκι κάτω από το γιλέκο με ένα skinny παντελόνι και ψηλές μπότες από κάτω.

Δεν θέλετε να αγοράσετε πραγματική γούνα; Δεν χρειάζεται! Μπορείτε να βρείτε πολλά γιλέκα από τεχνητή γούνα, και σε πιο προσιτές τιμές. Ένα ποιοτικό γιλέκο από faux γούνα θα σας κρατήσει ζεστές και θα δείχνει το ίδιο υπέροχο!

Περισσότερα

Crop γιλέκο: ένα εξαιρετικά μοδάτο αξεσουάρ

Μπορεί να μην σας κρατήσει τόσο ζεστές, αλλά σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε απόλυτα ακαταμάχητες. Θα κάνετε οποιοδήποτε φαινομενικά απλό ντύσιμο πιο συναρπαστικό με ένα cropped γιλέκο.

Πώς να το συνδυάσετε; Το πλεονέκτημα με ένα crop κοντό γιλέκο είναι ότι μπορεί να προστεθεί ως κομμάτι, σχεδόν σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Θα δείχνει τέλειο ξεκούμπωτο με ένα oversized κοντομάνικο μπλουζάκι, αλλά και συνδυασμένο με ένα στενό crop top και ένα ψηλόμεσο τζιν. Μπορείτε επίσης να φορέσετε το cropped γιλέκο μόνο του με ένα τζιν αντί για τοπ. Απλά δώστε προσοχή στο κόψιμο του γιλέκου - πρέπει να ταιριάζει στις καμπύλες σας και να μην τονίζει σημεία τα οποία δεν θέλετε.

Τί λέτε λοιπόν; Θα γίνει τώρα το γιλέκο και το δικό σας αγαπημένο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας; Το ελπίζουμε!