Μάξι φορέματα για κάθε περίσταση

Τα μάξι φορέματα είναι βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας - και αυτό γιατί σου προσφέρουν όλα όσα χρειάζεσαι. Όχι μόνο παρέχουν κάλυψη στα πόδια, αλλά επιμηκύνουν τη σιλουέτα, κάνοντάς σε να φαίνεσαι πιο ψηλή και αδύνατη.

Συνδύασε ένα μάξι εμπριμέ φόρεμα με πλατφόρμες ή sneakers και ένα τζιν μπουφάν για μια casual εμφάνιση. Μπορείς όμως να το συνδυάσεις και με ένα ζευγάρι γόβες και statement σκουλαρίκια, καθιστώντας το το τέλειο φόρεμα για μια πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Περισσότερα

Τα καλύτερα κρουαζέ φορέματα σε ζωηρά χρώματα

Τα κρουαζέ φορέματα είναι ευκολοφόρετα, καθώς μπορείς να τα προσαρμόσεις ώστε να ταιριάζουν τέλεια στον σωματότυπό σου. Τονίζουν τη μέση, δημιουργώντας μια φιγούρα κλεψύδρας και είναι ιδανικά για να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Περισσότερα

Επέλεξε ένα κρουαζέ φόρεμα φλοράλ ή animal print, εάν θέλεις να το συνδυάσεις με πέδιλα ή flat mules. Αν πρόκειται να πας σε ένα πάρτι ή ακόμα και σε ένα γάμο, ένα μονόχρωμο σατέν φόρεμα κρουαζέ με γόβες είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα.

Πένσιλ φορέματα - όχι μόνο για γραφείο

Τα pencil φορέματα είναι τέλεια για όσες θέλουν μια πιο δομημένη εμφάνιση. Εφαρμόζουν τέλεια στη μέση και τους γοφούς και είναι εξαιρετικά για να αναδείξουν τις καμπύλες σου. Εάν θέλεις να “κρύψεις” την περιοχή της κοιλίτσας επέλεξε ένα bodycon φόρεμα από πιο σφιχτό - σταθερό υλικό δημιουργώντας ένα εφέ σύσφιξης.

Συνδύασε ένα μονόχρωμο εφαρμοστό φόρεμα με ένα statement κολιέ και ένα ζευγάρι γόβες για μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση ή συνδύασέ το με φλατ παπούτσια και δερμάτινο μπουφάν ή μια λεπτή καμπαρντίνα για μια χαλαρή έξοδο.

Περισσότερα

Φαρδιά φορέματα - γιατί και η άνεση μετράει!

Ένα φαρδύ φόρεμα είναι τέλειο για μια πιο άνετη και χαλαρή αίσθηση. Αυτά τα φορέματα είναι ιδανικά όταν θέλεις να κρύψεις την κοιλίτσα ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα, και είναι τέλεια για όσες από εσάς θέλετε να παραμείνετε δροσερές και άνετες τους πιο ζεστούς μήνες. Όσον αφορά το υλικό, σου προτείνουμε να επιλέξεις είτε ένα βαμβακερό φόρεμα ή κάποιο άνετο λινό φόρεμα.

Μπορείς να παίξεις με τη σιλουέτα αυτού του φορέματος. Άφησε το χαλαρό ή, αν θέλεις να τονίσεις τη σιλουέτα σου και να προσθέσεις μια εξτρά πινελιά, πρόσθεσε μια φαρδιά ζώνη με αγκράφα. Και μην φοβηθείς να ολοκληρώσεις το outfit σου με μια statement τσάντα!

Περισσότερα

Τα πουκαμισοφορέματα είναι το απόλυτο κομμάτι για άνοιξη/καλοκαίρι

Αποτελούν ένα ευέλικτο βασικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από γυναίκες με κάθε είδους σωματότυπο και μέγεθος. Αυτά τα φορέματα έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν ένα μακρύ πουκάμισο, συνήθως με κουμπιά μπροστά, γιακά και μανίκια και είναι συνήθως κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα που αφήνουν το δέρμα να “αναπνέει” όπως βαμβάκι ή λινό, καθιστώντας τα τέλεια για το ζεστό κλίμα.

Περισσότερα

Όσον αφορά τα αξεσουάρ με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις τα σεμιζιέ φορέματα plus size, υπάρχουν πολλές επιλογές. Ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι τολμηρά σκουλαρίκια μπορούν να προσθέσουν λάμψη και ενδιαφέρον σε ένα απλό φόρεμα, ενώ μια φαρδιά ζώνη μπορεί να τονίσει τη μέση και να δημιουργήσει μία πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση. Για παπούτσια, επέλεξε πέδιλα ή πλατφόρμες τους πιο ζεστούς μήνες, και μποτάκια ή loafers τους μεταβατικούς μήνες. 

Εσύ αποφάσισες ποιο φόρεμα θα κυριαρχήσει στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν;