Μπορεί να συμφωνούν ότι διαφωνούν στα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που «χαζεύουν» η καθεμία στο GLAMI, αλλά σε ένα πράγμα συμφωνούν απόλυτα! Στο GLAMI, με μερικά μόνο κλικ, έχεις τον δικό σου «στιλίστα» αφού με κάθε επίσκεψή σου μπορείς πολύ εύκολα να έχεις μπροστά σου μόνο ό,τι σε αφορά απόλυτα, στο νούμερο και το χρώμα που θέλεις. 

Στο βίντεο η Χριστίνα και η Ταϋγέτη μας δίνουν όλες τις λύσεις για outfit ideas, must-have κομμάτια και πώς να τα συνδυάσετε.

Παγιέτες 

Ποιός είπε ότι οι μπορούμε να φορέσουμε παγιέτες μόνο το βράδυ; Για ένα cool πρωινό look συνδυάστε μία φούστα ή ένα παντελόνι με παγέτες με μία cosy πλεκτή ζακέτα, φλατ παπούτσια ή αρβύλες. Και εννοείται είστε πάντα έτοιμες για πάρτι με ένα φόρεμα με παγιέτες συνδυασμένο με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα.

Περισσότερα

Τζιν παντελόνια

Αναμβισβήτητα το τζιν παντελόνι είναι must-have σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Με αμέτρητες επιλογές σε στιλ, μπορείτε να το φορέσετε κυριολεκτικά παντού. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα κομψό μαύρο τζιν καμπάνα ή ένα κλασικό μπλε σε mom fit γραμμή. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Περισσότερα

Παπούτσια

Είναι γεγονός ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να καθορίσει ένα ολόκληρο outfit. Για καθημερινά look επιλέξτε ένα ζευγάρι loafers, εάν είστε λάτρεις του κομψού στιλ, sneakers για άνετα αθλητικά look ή αρβύλες για μία ροκ πινελιά. Και βέβαια δεν ξεχνάμε τις γόβες - το απόλυτο θηλυκό αξεσουάρ!

Περισσότερα

Φορέματα

Όλες μας αγαπάμε τα φορέματα - είτε πρόκειται για casual είτε για ξεχωριστές εμφανίσεις. Η αδυναμία μας όμως είναι σίγουρα τα βραδινά φορέματα που μας κάνουν να νιώθουμε δυναμικές και με αυτοπεποίθηση. Τραβήξτε όλα τα βλέμματα με ένα μαύρο φόρεμα με σκίσιμο ή ένα μίνι φόρεμα με πούπουλα!

Περισσότερα

Πανωφόρια 

Έφτασε η εποχή να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πανωφόρια. Προτιμάτε ένα κλασικό καμηλό παλτό και μια μαύρη γούνα ή ένα oversized σακάκι και ένα άνετο καπιτονέ μπουφάν; Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και προσθέστε στιλ και άποψη στα χειμερινά σας ντυσίματα.

Περισσότερα

Πυτζάμες 

Εννοείται πως όλες έχουμε συνδέσει το χειμώνα με cosy και χουχουλιάρικες πυτζάμες. Και τι καλύτερο από ένα σετ κλασικές καρό πυτζάμες καλής ποιότητας; Βρείτε τώρα τις δικές σας αγαπημένες και απολαύστε ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι! 

Περισσότερα

outfit ideas και συνδυασμοί ρούχων

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το προσωπικό στιλ της Χριστίνας και της Ταϋγέτης διάβασε εδώ.